Selim sonuçtan hiç memnun değil

Dreame L10s Pro: Hayal Kırıklığı Ve Çözüm Bekleyen Sorunlar

Selim
26 Ekim 2024 23:48

Öncelikle şunu belirteyim, şikayetimi yazarken Dreame firmasından bir beklenti içerisinde yazmıyorum, tek dileğim kimsenin bu firmaya bulaşmaması. Neden mi?
Dreame L10s Pro Robot süpürge aldım. Yaklaşık bir ay sonra paspaslarına su gelmemeye başladı. Olabilir elektrikli cihaz bozulabilir, servislerine gönderdim. Pompa değişti denilerek cihaz gönderildi ancak hiç çalışmadı, Bu sefer de çarpışma sensörü hatası verdi. O da olabilir. Hatalı işlem yapılmıştır. Cihazı hiç kullanamadan tekrar servise gönderdim. 7 Ekim 2024 tarihinde servis cihaza değişim karar verdi.
Ben bu yazıyı 27 Ekim 2024 tarihinde yazıyorum, Dreame firması yeni cihaz göndermedi, o cihaz yoksa bir üst modelini gönderin aradaki fiyat farkını verelim dedim onu da kabul etmedi, ücret iadesi yapın o zaman dedim onu da kabul etmediler. Bana söylenen 20 iş günü içerisinde tamir olunmaz ise değişim yapılır, değişim için yasal bir süre yok ne zaman müsait olursak o zaman göndeririz diyorlar. Yani işin özü 20 günlük yasal süre tamir içinmiş, yeni cihazı göndermek için yasal bir süre sınırı yokmuş.
Mevcut durumda, 6 ay oldu. Cihazı daha 1 ay bile kullanamadım, ne yeni cihaz gönderiyorlar, ne üst modelini gönderiyorlar, ne ücret iadesi yapıyorlar, bunların yapılacağı bir tarih bile vermiyorlar.
Bu firmayı kimseye önermiyorum.

profile profile profile

Rabia
Rabia

Ürün servise girdiği tarihten itibaren, hafta sonları hariç 20 iş günü dolduğu anda, iade olsun, onarım olsun, değişim olsun. 20 iş günü içinde göndermek zorundalar. Değişim için uzar diye bir şey söz konusu değildir. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurunuzu kesinlikle yapmalısınız.

Selcuk
Selcuk

Yazınız İÇİN teşekkürler ederim bende Teknosa'dan almayı düşünüyorum dream marka 7000 Pro MODELİNİ yazınızı okuyunca vazgeçtim

Dilek
Dilek

Bende bugün, bu cihaza baktım. Yarin almayı düşünüyordum. Okuduklarım şok edici! Servis sıkıntısı olan bir ürünü asla almam! Sizlere de geçmiş olsun...

Burak
Burak

Teşekkürler geri bildirimiz için, bugün bu cihaza bakıp alalım mı diye düşünüyorduk. Hiç gerek yok ürünün arkasında durmayan bir firma

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dreame Kronik Arızalı Ürün Satışı Ve Satış Sonrası Hizmet Eksikliği

07 Ağustos 2023 17:41

Garanti Kapsamındaki Robot Süpürgeye Fahiş Servis Ücreti Ve Kırık Teslimat

Dilay
04 Ağustos 2025 16:21
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Dreame Robot Süpürge Sürekli Arızalanıyor Ve Değişim Yapılmıyor

23 Haziran 2025 14:42