Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 22:22

Replika ürün satışına gösterilen tolerans nedeniyle mağduriyet yaşadım. Dolap güvencesiyle 11.000 TL değerinde bir mont satın aldım. Yorumlarda, ürün orijinal değilse veya resimlerle aynı çıkmazsa iade edeceğimi satıcıya bildirdim.

Satıcı ürünü orijinal olarak satıyordu ve faturasını talep ettim, ancak göndermedi. İzmir İstinyePark'ta yer alan Beymen mağazasına ürünü götürdüğümde, ilk başta yorum yapmaktan kaçınan personel, sonunda bir hanımefendi tarafından ürünün sahte olduğuna dair kanıtlarla ikna edildim. İade talebinde bulundum ama ürünün replika olmasına rağmen fotoğraflarla benzerlik gösterdiği gerekçesiyle yüksek bir meblağa satılan orijinal olmayan bir ürünün satışı onaylandı. İade talebim reddedildi. Dolap uygulamasına güvenerek ürün almanın riskli olduğunu düşünüyorum çünkü oradaki satıcılar her zaman haklı bulunuyor. Bir daha Dolap'tan asla ürün satın almayı düşünmüyorum.

Müşteri haklarının gözetilmediği ve müşteri temsilcilerinin yeterli açıklama yapamadığı bir durumla karşı karşıya kaldım. Satıcıyla yaptığım yorumlarda, eğer ürün replika ise iade edebileceğimi söylemesine rağmen, 11.000 TL'min boşa gittiğini ve bunun sorumlusunun Dolap olduğunu düşünüyorum. Bir daha böyle bir duruma düşmemek için dikkatli olacağım.

Beril
02 Haziran 2024 10:33
Ferda sonuçtan hiç memnun değil

Ferda
24 Mayıs 2024 09:23
Dolap Uygulaması Replika Ürün Satışı
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
20 Kasım 2023 20:06