Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 02:45

Dolap'tan aldığım ürün farklı lanse edildi ve iadem muhtemelen kabul olmayacak çünkü satıcı dolap'ın açığını bulmuş. "kendi sitesinden alındı" denilerek açıklamasında orijinal olduğu söylenen, resimde etiketli ve yeni gözüken ürün, sahte ve etiketsiz geldi. Ben ürünü incelerken ve alırken ürün videosu bulunmuyordu. Hâlâ siparişlerim kısmına tıklayıp ürün ilanına baktığımda ürünün videosu yok. Fotoğraflar muhtemelen başkasına ait olduğu için videosu bana gönderilen ürünün videosu ama tekrardan, ben incelerken ya da satın alırken video yoktu. Kısacası bana söylenen ve gösterilen ürün, elime ulaşanla aynı değil ve iade edemiyorum. Satıcı iade talebimi kabul etmek istemiyor ve dolap'ın iade talebimi değerlendireceğini söylüyor. Dolap muhtemelen ürünün videosu vardı diyerek talebimi reddedecek. 3.000 TL vererek aldığım bu ürün için 500 küsur lira dolap'a "alıcı koruma hizmet bedeli" ödedim ama sorun yaşadığım halde dolap beni korumuyor. Madem korumayacaksınız ne diye para alıyorsunuz? Başka şekilde para gönderip almasını da bilirdim ama sorun çıkmaması için sizi tercih ettim ama yine bir değişiklik olmadı.

07 Temmuz 2024 02:38
Dolap Uygulaması Makul Olmayan İade Reddi

Bana gösterilen ürün ilk iki fotoğraftakiler. Etiketli ve yan tarafındaki yuvarlak düğmeler terliklerle açık kırmızı renge orijinal. Bana gelen üçüncü ve dördüncü fotoğraftakiler. Etiketsiz, rengi farklı, sahte ürün. Videosu var diye bildirim geldi ama asla ve asla videosu yok. Olsaydı zaten asıl gelen ürünü görür ve almazdım. İademin acilen kabul edilmesini istiyorum.

08 Temmuz 2024 17:32

İade talebim onaylanmış teşekkür ederim.

08 Eylül 2024 20:35

Merhabalar. Daha önce buraya sahte olan ürünümün iade kabulü için yazmıştım. İade kabulü aldım iadeye gönderdim urunu ancak  aldıktan sonra kargocuya (belki de isin içinde birlikte olabilirler) tutanak tutturup gönderdiğim iadenin aldığım ürün olmadığını söyleyip şikayette bulunarak, paramı alamadım, satin aldığım ürün satıcıya geri gitti, satıcı parasını ve urunu geri aldı, dolap beni sözde korumak için aldığı 500 TL'mi aldı ben hem paramdan hem üründen oldum. Yetmezmiş gibi hem annemin hem benim dolap hesabım bloke edildi ve hiçbir şekilde hesap açamıyorum da. Ben böyle kotu bir sistem görmedim. O zaman biz de bu şekilde insanları kandıralım hem parayı hem iade edilen urunu geri alalım?

08 Eylül 2024 20:39

Üstüne bir de aynı kullanıcı adli kisi farklı bir ikinci el satış platformunda aynı ürünün satışını gerçekleştiriyor. Oradan iletişime geçip neden bunu yaptığını sordum. Aldığım cevap iste ekte. “sadece kargocuya tutanak tutturdum.” tabii ki kendisini dava edebileceğimi bildiği için açık açık itiraf etmiyor ama sucunu kabullendiğini görebilirsiniz. İsimli kullanıcının da hesabi kapatılsa bari başkaları mağdur edilmese benim gibi.

Kübra
04 Aralık 2024 12:07
Satıcı Haklarının Göz Ardı Edilmesi
Satıcı Haklarının Göz Ardı Edilmesi
Zakire sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Uygulamasında İade Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Zakire
21 Kasım 2024 09:42
Dolap Uygulamasında İade Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
02 Temmuz 2024 11:17

Nilgün
31 Ocak 2025 14:40
Eksik Ürün Teslimatı Ve Yetersiz Destek
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
02 Eylül 2023 16:48