Can sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Iban Numaram Değişti Ama Sistemde Hala Eski Numara Gözüküyor

23 Kasım 2023 23:24

Dolap satış yaptım alıcı onay verdi ancak IBAN ve adres değiştirdim doğrulama kodu gelmedi, bu şekilde para kapattığım IBAN hesabına gidecek ve hem siz hem ben uğraşacağız kaç defa mail attım bu kadar zor mu bu işlem? Dolap destek hattında eskiden sorunlara yardımcı oluyordunuz şimdi kapalı.

25 Aralık 2023 04:42

Müşteri haklı şikayetine cevap vermeye bile tenezzül etmeyen dolap ve sponsoru Trendyol'u ikaz etmenizi tüm satıcılar adına sizden önemle rica ediyorum. Adı geçen firmaya defalarca IBAN numaram değişti yeni IBAN numaramı bildirmeme rağmen hesabımdaki paramı alamıyorum

16 Aralık 2023 02:30

Dolap firmasından hesabımdaki parayı yeni IBAN numarası vermeme rağmen dikkate almadılar, hiçbir şekilde müşterilerle iletişimleri yok. Sponsorları Trendyol'a da yazdım bu konuda ilgili firmayı ikaz etmeleri hususunda ancak herhangi bir netice alamadım

30 Kasım 2023 11:31

Dolap firması kesinlikle şikayetlerimizi dikkate almıyor kaç defa yazmama rağmen bana bir tek cevap verilmedi IBAN numaram değişti doğru Ivan numarasını yazdığım halde doğrulama kodu göndermiyorlar bu yüzden hesabımdaki parada bankadaki hesabıma transfer olmuyor bunu kaç defa şikayet ettim bir defa bana dönüş olması gerekirken tenezzül etmiyorlar ondan sonra da bizden hala satış için yardım istiyorlar bu durumda artık dolabı kullanmak istemiyorum hesabımı da kapatacağım

27 Kasım 2023 07:12

Bu firma şikayetimize cevap vermiyor kaç defa yazmama rağmen herhangi bir netice alamadım. Bu kadar sorumsuzluk olur mu. Tüm medya kanallarına da yazacağım

24 Kasım 2023 17:23

IBAN numarası ve e devletten aldım barkod numarasını verdim bana doğrulama kodu vermediler defalarca yazdım bu durumda daha başka satış yapmam hesabımı kapatacağım hem komisyon fazla hem de kargo

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
18 Haziran 2025 00:09