27 Haziran 2024 19:47

Nisan 2024 yılı içerisinde Audi Q2 marka aracı Doğuş Oto Ankara şubesinden satın aldım. Bana ppf ve cam filmi yapmamı önerdiler. Ben de dışarıda daha uygun fiyat olmasına rağmen Doğuş Oto Audi servisi adı altında garantilidir, işçilikleri düzgündür sanarak başka yerin verdiği fiyatın çok daha yükseğini ödeyerek tercih ettim fakat yanılmışım, tercih etmez olaydım. İnanılmaz kötü derecede işçilik yaptılar. Ankara Doğuş Oto Audi bayisine ikinci defa bırakmama rağmen sorunlarımı düzeltmediler. 3-4 kere bayiye gidip geldim, zamanımı çok boşa harcadılar. Çekmiş oldukları cam filmlerinde baloncuklar mevcuttur, ayrıca ppf kaplamaları kusurludur. Hatalarını kabul etmelerine rağmen düzeltmemişlerdir, beni boş yere uğraştırdılar.

27 Haziran 2024 19:11

Nisan 2024 yılı içeresinde Audi q2 marka araç Doğuş Oto Ankara şubesinden satın aldım bana ppf ve cam filmi yapmamı önerdiler bende dışarıda daha uygun fiyat olmasına rağmen Doğuş Oto Audi servisi adı altında garantilidir işçilikleri düzgündür sanarak başka yerin verdiği fiyatın çok daha yükseğini ödeyerek tercih ettim fakat yanılmışım tercih etmez olaydım inanılmaz kötü derecede işçilik yaptılar Ankara Doğuş Oto Audi bayisine ikinci defa bırakmama rağmen sorunlarımı düzeltmediler 3-4 kere bayiye gidip geldim zamanımı çok boşa harcadılar çekmiş oldukları çam filmlerde baloncuklar mevcuttur ayrıca ppf kaplamaları kusurludur hatalarını kabul etmelerine rağmen düzeltmemişlerdir beni boş yere uğraştırdılar.

Doğuş Oto Ankara'daki Audi Servis Deneyimim

02 Temmuz 2024 15:36

Doğuş Oto Wv Polo Satış Sonrası Servis Mağduriyeti

21 Haziran 2024 12:44
Doğuş Oto Wv Polo Satış Sonrası Servis Mağduriyeti

Doğuş Oto Maslak'ta Tamir Sorunu

17 Nisan 2025 17:54
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 06:50
Adem sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 00:55