Doğuş Oto Wv Polo Satış Sonrası Servis Mağduriyeti

Doğuş Oto Wv Polo Satış Sonrası Servis Mağduriyeti
21 Haziran 2024 12:44

21 Mayıs 2024 tarihinde Doğuş Oto Çankaya şubesinden sıfır olarak Volkswagen Polo marka araç satın aldım. Aracıma boya koruma ve su itici hediye ettiler fakat gittiğimde aracıma hiçbir işlem yapılmadan bana teslim etmeye çalıştılar. Bu şikayetimi dile getirdim, bir hafta sonraya tekrar randevu verdiler. Tekrar gittim, sabah saat 09:00'da teslim ettim, 13:00'a kadar bekledim ve teslim ettiler. Aracı kontrol ettiğimde yine hiçbir işlem yapılmamış ve kapı içleri bile silinmemişti. Bu durumu tekrar yetkililere bildirdim, 1 saat sonra tekrar teslim ettiler. Yani zorla bütün işlemleri kendim yaptırmaya çalıştım. Tabi bir saat içinde nasıl bir işlem yapıldıysa, o şekilde teslim almak zorunda kaldım. Aracı teslim aldığım tarihten 6 gün sonra sağ arka stop lambasının içerisine su aldığını fark ettim. Servisi arayıp durumu bildirdim ve beni servise davet ettiler. Kontrol için gittiğimde stop lambasının su aldığını tespit ettiler ve değişim için 1 hafta sonrasına randevu oluşturdular. Servisten çıkıp döndükten 3-4 saat sonra tekrar arayıp stop lambasının geldiğini söylediler ve aracı getirmemi istediler. İş yoğunluğundan dolayı gidemeyeceğimi söyledim, servisten yetkili kişiler gelip aracımı götürdüler. Araç aynı gün akşam 18:00 gibi bana teslim edildi. Stop lambasını kontrol ettiğimde, stop lambasının çamurluk diye tabir ettiğimiz birleşim noktasından tornavida ile boyasını kaldırmışlar. Bu durumu resimlerini atarak yetkililere bildirdim. Yetkililer bu durumu çok basite alarak değersizleştirdiler. Bir ara geldiğinizde rötuş yapıp kapatırız dediler. Bu boya atması sonuçta plastik bir aksamda değil ve aracım daha 1000 km'yi bile bulmamıştır. Sırf bu sıkıntılardan dolayı aracım 5 defa servise gidip geldi. Her gidiş geliş 50 km, hem yakıt hem zaman kaybı ve sonuç alamama. Mağdurum, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Gerekirse aracımın değişimini talep ediyorum. Şikayetçiyim.

28 Temmuz 2023 15:35
Doğuş Oto 'nun Sattığı Volkswagen Polo Sıfır Araç Boyalı Çıktı!
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 19:10

Doğuş Oto Ayıplı Ürün, Hakkımı Helal Etmiyorum