Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Divanev Değişim Süreci Kusurlu Mal

Doğan
17 Ağustos 2023 21:01

18.05.2023'te Divanev Antalya-Aspendos şubesinden yeni evimiz için 'koltuk, Yatak, Dolap ve baza' satın aldık. Ödemeyi peşin olarak yaptık! Yaklaşık 45 gün beklememize rağmen siparişimizi teslim aldık! Kurulumdan sonra bazadan gacır gucur ses gelmeye başladı, tekniği aradık, bazanın tüm bölgelerini söktü tabir-i caizse paramparça etti ve tamam oldu denildi; fakat hiçbir değişimin olmadığını tekrar anladık!

Kayseri merkez fabrikayı aradığımızda 0850 850 0 987 (yaklaşık 1 saat telefon görüşmesi) bazanın aynı renk yenisi ile değişimin yapılacağı ve kusurlu mal olduğunu söylenildi. Sonrasında buna da tamam dedik, dün 16/08/2023 tekrar aradım ve satış temsilcisi satın alımı sistemde bulamadı ve ne yazık ki üzerinden tam 2 buçuk ay daha geçti. Ortada ne baza var ne de değişim!

Bu kadar büyük kurumsal bir firmanın bu kadar sorumsuz hareketliliği gerçekten üzücü! Paran ile perişan olmak diye buna denir! Tüketici Hakem Heyeti'ne de suç duyurusunda bulunacağım. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Sipariş no: 2300000346 satın alınan bölge: Antalya Aspendos şubesi - shira mobilya dekorasyon ltd. Şti. Toplam ödeme: 37.927.00 TL

Divanev Yeni Alınan Koltukta Tüylenme Ve Deformasyon Sorunu Çözülmüyor

18 Ağustos 2025 17:37
Divanev Yeni Alınan Koltukta Tüylenme Ve Deformasyon Sorunu Çözülmüyor
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Berjer İçin İki Aylık Bekleyiş Ve Kumaş Tedarik Sorunu

22 Mayıs 16:22