Münire sonuçtan memnun

Dijitsu 2 Ayda Bozulan Derin Dondurucu

03 Eylül 2024 11:57
Münire'nin Teşekkür Mesajı
“Merkez müşteri temsilcisine kesinlikle ulaşılmıyor. 3 kere zar zor bağlandım durumu anlattığım anda ne hikmetse hat düşüyor her seferinde. Antalya yetkili servis tamirini gerçekleştirdi. Umarım tekrar aynı sorunu yaşamam. Yaşanırsa da hiç servisle uğraşmayacağım direk Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım”

16.06.2024 tarihinde Antalya Altınova metrodan derin dondurucu satın aldım 1 ay sonra dondurucu aşırı derecede karlanma oluşmaya başladı 2. Ayda tamamen çalışmadı. 27.08.2024 tarihinde yetkili servis geldi ve rezidansın bozuk olduğu düğmenin hiç çalışmadığını söyledi ve sipariş oluşturdu. 03.09 tarihi oldu ve hala dondurucu tamir edilmedi. Fabrikasyon olarak sorunlu bir ürün yüzünden dolabın içindeki bütün ürünlerim çöp oldu ve mağduriyetim giderilmiyor. Müşteri hizmetlerine kesinlikle bağlanmıyor. Tam müşteri temsilcisine bağlanacak hat düşürülüyor. En kısa sürede yeni bir dondurucu ile değiştirilmesini istiyorum. Birkaç daha beklerim sorun giderilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım

05 Eylül 2024 12:15

04 Ağustos 2025 16:20 (Şikayetten 11 ay sonra)

Mutlu

20 Ekim 2023 14:49

Ayşe
11 Kasım 2023 10:03
Dijitsu Ayıplı Mal İade Sorunu
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Derin Dondurucu Arızası Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Mağduriyeti

Sümeyye