Digiturk Vermediği Yayına Fatura Ve Teknik Servis Ücreti İstiyor!

24 Eylül 2023 21:51
23 Eylül 2023 23:15

Kanallarım eksik, kolay kurulumla geri gelmiyor, müşteri temsilcisi şikayet kaydı oluşturmak istemiyor ve teknik servise yönlendiriyor. Zaten yeni aynı şikayetle çağırıp para ödedim kabul etmediğimi söylüyorum taksit yapalım diyorlar. Ben her ay eksik kullandığım paket için tam pra ödüyorum ve çözüm bulamıyorum. Hızlıca yardım talep ediyorum

24 Eylül 2023 21:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Tuğçe E., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

27 Eylül 2023 15:47

Sayın Tuğçe E. Kurumumuz tarafından, Kayıtlardaki e-mail adresine konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Atalay
Atalay

Merhaba... Tuğçe e. Hanımın şikayetinin birebir aynısını yaşıyorum. Yaklaşık 11 senedir Digiturk abonesiyim. Benim de ne cihazımda ne de kumandamda veya televizyonumda herhangi bir sıkıntı yok. Defalarca müşteri hizmetleri ile birlikte kurulum yapmama rağmen, kanalları cihaz buluyor fakat görüntülemiyor... Kanalları atlayarak geçiş yapıyor. Bulunduğum bölgedeki Digiturk acentesi de bana yardımcı olmadı. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum... Aksi takdirde yıllardır kullandığım ve memnun olduğum aboneliğimi iptal ettirmek zorunda kalacağım... Hiç kimsenin boşuna ücretler vereceği bir ortam yaşamıyoruz şu memlekette... Lütfen dikkatealın ve yardımcı olun...

4K Kutu Değişimi Ücretsiz Olmalı Ve Aşırı Ücret Talebi Kabul Edilemez

Abdullah
12 Şubat 16:57
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Servis Gelmemesine Rağmen Faturada 700 TL Teknik Servis Ücreti İptali Talebi

10 Nisan 18:19