MNG Kargo Aktepe Şubesi Keçiören

MNG Kargo Aktepe Şubesi Keçiören

MNG Kargo, küçücük bir çocuğu kargo görevlisi yapmışlar; gözlerimin önünde kargoyu düşürdü. 'Kırılmıştır' dediğim halde umursamadan kargo ücretini aldı. Gitmeden açtım, 'Bak, kırılmış' dememe rağmen 'Ben kırmadım' diyerek çıktı gitti. Şubeyi aradığımda da içindeki eşyanın önemli olup olmadığına dair bir tartışma yapıldı. Dinlenilmedim, yardımcı olunmadı. MNG Kargo Aktepe, bu kadar umursamazlık ve ilgisizlik gerçekten çok ayıp.

28 Kasım 2023 14:35 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Hülya
28 Kasım 2023 15:03

Tabii ki hiçbir şekilde yardımcı olmak yok başından salmak var zehr olsun o kargo parası Bir de fazla aldınız

MNG Kargo Kırık Teslimat Ve Zarar Karşılanmıyor, Çözüm Sunulmuyor

02.05.2025 tarihinde MNG Kargo Aktepe şubesine verdiğim kargom müşteriye kırık gitmiş. MNG olarak ne Aktepe şube ne de t...

MNG Kargo Aktepe Şubesi Kargomu Getirmedi

MNG Kargo Aktepe şubesi kargomu getirmedi. Üstelik gelen mesajda kargonun iki kez teslim aracına yüklenip teslim edileme...

Kargo Şubesinde Süregelen İlgisizlik Ve Kötü Hizmet

"Talebimin önemsediğini hissettirdi umarım dediği gibi personel uyarısı yapılır. Teşekkür ederim Nisa hanıma."

MNG Kargo Çatalca Şubesi Umursamazlığı

"Müşteri hizmetlerine özellikle Yusuf Bey'e çok teşekkür ederim."

MNG Kargo Çatalca Şubesi Umursamazlığı

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular