Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Faiz Oranı Ve Yanıltıcı Yapılandırma Teklifi

08 Kasım 2024 13:26

Denizbank tan daha önce kullandığım kredimi maddi sıkıntılarımdan dolayı ödeme güçlüğü çekince bankadan aradılar ve yeniden yapılandırma teklifinde bulundular. Bende ödeme güçlüğü çekince kabul ettim. Fakat yüzde 2.30 faizden den kullandığım eski kredimin yerine yüzde 5.99 dan yapılandırmışlar. Sözde ödeme kolaylığı sağlıyorlarmış. Bu faiz oranı hangi hakka hukuka sığıyor. Yapılandırma değil borç katlama bu. Ayrıca eski kredimin devreden faizi diye bir şey eklemişler. Hem yapılandırma yapıyorlar hem de eski kredinin faizini ayrı borçlandırıyorlar. Bir an önce bu haksızlığın veya hatanın düzeltilmesini talep ediyorum. Banka ile tefe karıştırılmamalı

08 Kasım 2024 17:53 (Şikayetten 4 saat sonra)
25 Kasım 2024 00:07

Merhaba Denizbank yetkilisi. Benim sorunuma halen bir mantıklı cevap veremediniz ve çözümde sunmadınız. Piyasada görülmemiş en yüksek faiz oranından borcumu yapılandırdınız ve eski kredinin kalan faizini yapılandırılan krediye eklediniz. Acil olarak bu işlemlerin iptalini ve düzeltilmesini talep ediyorum. 1 aydır hiçbir ilerleme olmadı.

25 Kasım 2024 00:13

Denizbank eski kredimi yapılandırırken fahiş faiz uygulayıp borcumu katladı. Ayrıca eski kredinin faizini bile yapılandırılan krediye ekleyip beni büyük borcun altına soktu. Piyasada görülmemiş faiz ile adeta eski kredinin ödediğim 15 taksiti boşa gitti resmen. Yeniden borcumu katladılar ve düzeltme yapmıyorlar. Haklı hiçbir gerekçeleri de yok

Havana sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 12:14
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank'ta Kredi Yapılandırma Sorunu ve Yüksek Faiz Oranları

02 Ekim 2024 12:30