Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombi Arızaları Ve Yüksek Parça Ücreti

25 Ekim 2024 00:31

Ekim 2020 yılında aldığım DemirDöküm Atromix P28 model kombim, Haziran 2024 ayında arıza yaptı. Duş için sıcak suyu açtığımda evdeki peteklerin ısındığını fark ettim ve servis ücretini ödeyerek arıza kaydı açtırdım. Gelen personel; üç yollu vananın arızalı olduğunu, değiştirmek istersem merkezden sipariş vereceklerini, yeni vananın ücretinin 5.250 TL olduğunu belirtti. O tarihte bu model kombinin yenisi 18.000-19.000 TL civarında idi. Parça fiyatında yanlışlık olabileceğini düşünerek arızayı yaptırmadım. Bir ustanın tavsiyesi ile 3 yollu vana tamir takımını 150 TL'ye internetten getirterek taktırdım ve sorunum çözüldü.
Bugün ise (24.10.2024) soğuk su musluklarından herhangi birini açtığımda kombinin kendiliğinden devreye girdiğini fark ettim.
Toplamda 2 yıl bile kullanılmamış olan kombinin sık aralıkla değişik arıza vermeye başlamasının normal olmadığını düşünüyorum. İnternetten yaptığım araştırmalarda benim başıma gelen arızaların diğer kullanıcıların da başına geldiğini gördüm. Bu durum DemirDöküm markasına olan güvenimi sarsmıştır.
DemirDöküm markasını tercih edecek tüketicilerin bilgilendirilmesi için yetkililere şunu sormak istiyorum:
1. Üretimini yapmış olduğunuz kombilerin kullanım ömrü kaç yıldır?
2. Haziran 2024 ayı itibariyle 3 yollu vana için 5.250 TL parça ücreti doğru mudur?
Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

25 Ekim 2024 13:09 (Şikayetten 12 saat sonra)
Suleyman
Suleyman
04 Kasım 2024 11:50

Müşteri hizmetleri görevlisi aradı. Yedek parça maliyetinin doğru olduğunu, yeni oluşan arızam için de arıza kaydı açabileceğini bildirdi. Arıza kaydı açtırmak istesem buraya şikayetimi yazmazdım. Sonuçta değişen bir şey yok. Kombi arızası için bildiğim bir ustaya müracaat edeceğim. Bundan sonra da DemirDöküm markasını tercih etmeyeceğim.

Aynı Arızadan Defalarca Şikayetçi Olduğum Kombi Değiştirilmiyor

24 Mayıs 2025 00:50
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombi Sorunu: Parça Eksikliği Ve Mağduriyet

12 Kasım 2024 11:39