Delonghi Tost Makinesi Sigorta Attırıyor Tamir Edecek Kimse Yok

08 Aralık 2023 09:54

Delonghi marka tost makinesi kullanıyorum ancak sadece 3-5 kullanımdan sonra sigorta attırmaya başladı. Yetkili servise götürdüm ve 5-6 ay parça beklemek durumunda kaldım. Sonunda 'biz yapamıyoruz' yanıtını aldım. Ne bir muhatap bulabiliyorum ne de bir çözüm. Yüksek meblağlar ödemektense, 300 liraya başka bir ürün almayı tercih ederim. Delonghi markasından memnun kalmadım. Az önce 8 bin lira değerindeki tost makinesini çöpe atmak zorunda kaldım. Yetkili servis gerekli parçayı bile temin edemiyor. Durum gerçekten üzücü.

12 Aralık 2023 10:19 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

12 Aralık 2023 11:36

Ne başlatıldığını anlayamadım. Benimle iletişime mi gececeksiniz?

12 Aralık 2023 14:31

Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz konu ile ilgili vermiş olduğunuz numaradan size ulaşamadık. Bize Müşteri İletişim Merkezi hattımızdan ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederiz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

Merve
Merve

Aynı sorun bende de ne kullanabiliyorum ne çöpe atabiliyorum asla yardımcı olmuyorlar makineyi çöpe at demeye getiriliyor yazık!

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Delonghi Marka Tost Makinesi

Begüm