Delonghi Markalı Ürün Aldım Pişman Oldum

Serdar
23 Ağustos 2023 11:38

Eletta ecam 4576a tam otomatik kahve makinamı 11.11.2021 tarihinde aldım, 16.08.2023 tarihinde öğütücüden garip sesler gelmesi üzerine aynı gün en yakındaki yetkili servise götürdüm, sadece fişe takıp baktıktan sonra öğütücünün bozulmuş olduğunu muhtemelen yabancı cisim girdiği için bozulmuş olabileceğini bunun da kullanıcı hatasına girdiğini garantinin geçerli olmadığını parça değişiminin 2590 TL tuttuğunu söylediler. Aynı gün tüketici hattını aradım, döneceklerini söylediler.

23 Ağustos tarihinde hala bir dönüş olmayınca tekrar aradım, evet kaydınız var, problem yabancı madde kaynaklı olduğu tahminiyle garanti kapsamı dışında dendi, aramasam dönmeye bile tenezzül etmiyorlar. Bu tespitinizi bana yazılı döner misiniz dedim, mümkün değilmiş, bir yetkili arar mı dedim, o da mümkün değilmiş. Muhatabınız sadece call center elemanı... Öncelikle belirtmeliyim ki daha önce 21 sene K*** kahve makinesi kullandım, öğütücüsü hala çalışıyor. Zaten tecrübeli bir kullanıcı olduğum için bunun kullanıcı hatası olduğunu asla kabul etmiyorum. Hazır pakette markalı ürünlerin çekirdek kahvesini kullanırken bunu makineye koymadan pirinç, mercimek ayıklar gibi her seferinde yabancı madde kontrolü mü yapmalıyım yoksa kahve üreticisini mi dava etmeliyim?

Herhangi bir başka beyaz eşya fiyatından daha yüksek fiyatlı bu ürünü garanti kapsamına çıkarmak bu kadar kolay olabilir mi? Arabayla gitmenin mümkün olmadığı servise ürünü kolileyip bir saat bu sıcakta taşıdığıma mı yanayım, yoksa yüzüstü ve ilgisiz bırakıldığıma mı yoksa istedikleri parça fiyatına mı? Daha ne problem çıkaracağını bilmediğim bu ürünü aldığıma pişmanım. Ürünlerinin kalitesi ve müşteri memnuniyeti konusunda hiçbir inancımın kalmadığı bu marka benim için bitmiştir.

06 Eylül 2023 11:21 (Şikayetten 13 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Smeg Full Otomatik Espresso Makinesi Tekrarlayan Arıza

Engin
30 Eylül 2024 18:48
Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
07 Haziran 2023 16:17
"Gerekli işlemleri ivedilikle yaptığınız için teşekkürler 🙏"
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Delonghi Kahve Makinesi 4 Ayda Arızalandı Servis Çözüm Sunmadı

Kübra
21 Nisan 22:45

Osman
28 Mayıs 2024 17:20
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesindeki Sürekli Tıkanıklık Sorunu

Beyza