Ersin sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 20:39

Decathlon'dan aldığım Wed'ze marka montun beyaz kısımlarında yıkama sonrası leke oluştu. İzmit Decathlon mağazasına giderek durumu gösterdim ve leke tutmamasına garanti verilmediği söylendi. Satın alırken 'Herhangi bir sorunda getirebilirsiniz, garantili' denmişti ancak şimdi mağazada ürünle ilgili bir ilgilenen olmadı. Sorunun deterjandan kaynaklanıp kaynaklanmadığı konusunda mağaza tarafından bir açıklama yapıldı, ancak bu durumun deterjanla ilgisi olmadığını düşünüyorum. Lekeleri çıkarmak için ne yapılması gerektiğini sorduğumda ise 'Ben bilmiyorum, sen bilirsin' şeklinde bir yanıt aldım. Kurumsal bir markadan beklenen ilgi ve desteği göremedim. Aylık 3-4 bin lira civarında alışveriş yapıyorum ve mağaza personelinin müşteriye gerekli önemi vermediğini düşünüyorum. Mağaza tarafından herhangi bir çözüm üretilmediğini ve tarafıma geri dönüş yapılmadığını belirtmek isterim.

23 Ocak 2024 09:35 (Şikayetten 12 saat sonra)
24 Ocak 2024 15:27

Bubkonu hakkımda ne arayan ne soran var mağaza başından sağıyor müşteri memnuniyeti denen bir şey yok satılan malin araksında durmuyor sadece isim var gidip pazardan alsaydım daha iyiydi o kadar para verip bir mont yikandimi leke yaparmı mağaza tederjana kabahat büküyor bir daha mı asla kapısından içeri girmem kimseyde tavsiye etmiyorum

29 Ocak 2024 10:59

Merhaba Ersin Bey, Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

29 Ocak 2024 11:09

Verilen cevap müşteri kaynaklı ne alakası var montun her yerinde var leke müşteri kaynaklı olsa bir iki yerde olur ama isinize öyle geliyor hiçbir şekilde Decathlon markasi sattığı malin arkasında durmuyor bir daha mı alışveriş asla kapısından girmem kimseye de tavsiye etmiyorum malı satasıya kadar arkasındalar hemen bir kilif bulundu klasik şekilde müşteri kaynaklı kimsede gidip buradan alışveriş yapmasını tavsiye etmiyorum

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 13:47
Decathlon Herhangi Bir Sorun Garanti Kapsamındadır Dediler Ama Yapmadılar
Özenç sonuçtan hiç memnun değil

Özenç
18 Ocak 2025 16:59
Decathlon Montunda Beklenmedik Kalite Sorunu
Necati sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 14:01

20 Kasım 2023 17:13
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 19:26

Decathlon Kategorileri