İsmail sonuçtan memnun değil

Yanlış İletişim Bilgileri Nedeniyle Sürekli Bilgilendirme Mesajları Alıyorum

22 Kasım 2024 13:22

Elektrik idaresine, 2019 - 2023 yılları arasında çalışmakta olduğum iş yeri için, şirket sahibinin vekaletiyle abonelik başvurusu yapmıştım. Fatura ve anlık SMS mesajları, kendi telefon numaram, elektrik idaresinde işlem yaptığımda kayıt edildiğinden, sürekli bana gelmekteydi. İşten ayrıldıktan sonra firma sahibinin telefon numarasını ve mail adresini, kuruma elden ibraz edip iletişim bilgilerini Yenibosna CK Boğaziçi işlem merkezinde değiştirmiş olmama rağmen ve e-devlet üzerinde bu değişiklik yapılmış görünmesine rağmen, hâlâ tüm bilgilendirme mesajları bana gelmekte. Bu durumu kuruma telefon açarak bildirdim ve tekrar kontrol edilerek düzeltilmesini talep ettim. Yapıldı denerek telefon kapatıldı fakat 42352926695893 numaralı başvuru için yapmış olduğum iletişim bilgileri düzeltme işleminin tekrar kontrolünü sağlayamadıklarını ve bilgilendirme mesajlarının hâlâ inatla bana gönderilmeye devam ettiğini görmekteyim. Bu durumdan doğabilecek her türlü bağlayıcı işlemden, geriye dönük ya da şu andan itibaren ödenmemiş fatura ya da yapılması gerekip yapılmayan bildiri ve işlemlerle ilgili, sorumluluk sahibi olmayacağımı bildiririm. Bu gibi bir durumda, iletişim ve kimlik bilgileri kuruma iletilmiş olan, abonelik ve iş yeri sahibi öncelikli olmak üzere, kendisine ulaşmak yerine bana bildiri ve işlem mesajı gönderdiği takdirde bizzat CK Boğaziçi Yenibosna işlem merkezi ilgili birimi müşteri temsilciliği sorumludur. Konuya muhatap işlemin ekran görüntüsü e-devlet sitesinden alınarak ekte paylaşılmıştır.

22 Kasım 2024 13:43 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili talep kaydınız oluşturularak incelenmek üzere ilgili birimimize iletilmiştir. talep numarası ile takibini yapabilirsiniz. Talebiniz sonuçlandırıldığında tarafınıza bilgi verilebilecektir. Saygılarımızla CK Boğaziçi Elektrik

İsmail
İsmail
03 Aralık 2024 16:41

Bana işleminiz tamamlandı diye mesaj gönderip ardından yine aynı sorunun devam ettiğini kanıtladığınız için teşekkür ederim. Herhangi bir değişiklik ya da düzeltme yapılmış değildir. Hala benimle ilgisi olmayan bir problemle ilgili bana mesaj yollamaya ve belkide gerçek ilgili kişiye ulaşmamış olmanızdan dolayı durmadan ceza kesmeye devam etmekte inat ediyorsunuz. Yıllardır vermekte olduğunuz rahatsızlıktan dolayı özür dilemeseniz de olur. Becerik yoksunu bir temsilci ve kendi işleminizi kendi kendine egale eden sisteminizle bir harikasınız. Bana gönderdiğiniz işlem tamamlandı mesajı ve hemen ardından gönderdiğiniz ve benimle alakası olmaması gereken mesajınızın resmi ektedir. Muhtemelen yine başaramazsınız biliyorum ama inşallah bu sefer düzeltebilirsiniz.

Övünç sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2023 14:21
"İlginize teşekkür ederim. Ayşe hanıma şahsım adına bir kere daha teşekkürlerimi iletiyorum."
Timur sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 15:35
Ali sonuçtan çok memnun

CK Boğaziçi Elektrik Sahte Elektrik Aboneliği

17 Mayıs 2024 01:05
"Şikayetimden sonra Büşra hanım benimle iletişime geçti ve sorun hızlı ve etkin bir şekilde çözüldü. Halen adıma bilgilerimle nasıl hesap açıldığını anlayamadım ama Büşra hanım sağ olsun."