CK Boğaziçi Elektrik Sahte Elektrik Aboneliği

17 Mayıs 2024 01:053.348
Ali'nin Teşekkür Mesajı
Şikayetimden sonra Büşra hanım benimle iletişime geçti ve sorun hızlı ve etkin bir şekilde çözüldü. Halen adıma bilgilerimle nasıl hesap açıldığını anlayamadım ama Büşra hanım sağ olsun.

CK Boğaziçi Elektrik perakende satış anonim şirketi 18.09.2018 tarihinde adıma abonelik olduğu ve 2023 yılı dönemlerinde benim borcum olduğu gerekçesiyle ailemle iletişime geçmişler. Ben 2017 yılından beri İngiltere'de yaşamaktayım. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir. Detayları E-Devleti inceledikten sonra gördüm. Yurt dışında olduğum için maalesef su an elim kolum bağlı. Konu abonelik bana ait değildir. T. C. Kimlik numaram ve ismim kullanılarak sahte abonelikle tahsilat yapılmak isteniyor. İlgili yanlışlıktan dönülüp mağduriyet oluşmaması için aboneliğin iptalini istiyorum. Aksi takdirde Savcılığa suç duyurusunda bulunarak dava açacağım ve hakkımı sonuna kadar arayacağım.

17 Mayıs 2024 08:32 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. Müşteri Temsilcimiz, başvurunuzu inceleyecek ve en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Talep ve önerileriniz hizmet kalitemizi arttırmak için önem taşımaktadır. Şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Boğaziçi Elektrik

17 Mayıs 2024 17:29

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza gün içinde dönüş yapılmış olup, talebiniz incelenmek üzere ilgili birime iletilmiştir. Süreç içerisinde sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

23 Mayıs 2024 13:37

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

28 Mayıs 2024 11:57

Benzer Şikayeti Var
26 Ocak 10:59

Aynı durum benimde başıma geldi hangi kimliksize elektrik aboneliği, bilgilerim kullanılarak açıldı yıllarca kullandırıldı halen bir açıklama yapılmadı!

CK Boğaziçi Elektrik'in Haksız Yere Aldığı Güvence Bedeli

Nuray
19 Ekim 2023 16:016.773

CK Boğaziçi Elektrik'ten elektrik hizmeti almaktayım. 2007 yılında hizmet sözleşmesi yapmışım. Elektrik aboneliğimi 14/1...

CK Boğaziçi Elektrik Ck Bilgim Ve Rızam Dışında Abonelik Yapmış

İbrahim
CK Boğaziçi Elektrik Abone Olma Sorunu

CK BoğaziçiElektrik Abone Olma Sorunu

Serkan
CK Boğaziçi Elektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

CK BoğaziçiElektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

Bakir
CK Boğaziçi Elektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

CK BoğaziçiElektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

Hilal
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Gündüz
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Omar