Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Markasının Arkasında Durmalı Yetkili Servisin Yapamadığı Arıza

Citroen Markasının Arkasında Durmalı Yetkili Servisin Yapamadığı Arıza
17 Ağustos 2024 20:50

2015 model Citroen C4 aracım var. Aracım 'Elektrik Devre Hatası Aracı Tamir Ettiriniz' uyarısı veriyor ve servis ışığı yanıyor. Bu hata için ekspertiz yaptırdım. Aracımın garantisi olmadığı halde güvenli olsun diye Citroen Adım Otomotiv Gaziantep Yetkili Servisi'nde yaptırdım. Araca arıza olarak motor ve akü üstü sigortalarının değişmesi gerektiği beyan edilerek teşhis konuldu ve 34.000 TL masraf çıkarıldı. 11.500 TL kapora verdim ve tamir süreci parça tedariki ile başlanacağı tarafıma iletildi. 2 hafta parça bekledim, parça geldi. Ancak 30 Temmuz, 13 Ağustos ve 16-17 Ağustos tarihlerinde 3 defa servise aracımı teslim etmiş olmama rağmen arıza giderilemedi ve 23 Ağustos'a yeniden randevu oluşturuldu. Citroen yetkili servisleri dahi tamir edemediği arızaları kime, nerede, nasıl yaptırabileceğimi en azından marka güvenirliğinizi korumak adına bir Citroen kullanıcısı olarak bana tavsiye ya da yönlendirme şeklinde yaparsanız sevinirim.

profile profile profile

Burak
Burak

Aynı arıza bende de mevcut hiçbir usta anlamıyor. Servis akü sigorta kutusu değişmeli dedi, değiştirdim yine aynı sorun. Konu ile ilgili dönüş yapabilir misiniz? Tel ile arayacağım sizi

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4'te Sürekli Elektrik Arızası, Çözüm Bulunamıyor Mağdurum

Muhammed