Gebze Citroen Nazer'in 45 Günde Arıza Tespiti

11 Mayıs 2024 10:40

Garanti kapsamındaki Citroen C4 aracımın motor arıza uyarısı vermesi üzerine en yakın yetkili servis olması sebebiyle çekici ile aracımı Gebze Citroen Nazer servisine götürdüm. Servis aracımın arıza tespit cihazına bağlanması için 45 gün beklemem gerektiğini söyledi. Şaka yaptıklarını düşündüm ancak gayet ciddi olduklarını görünce şok oldum. 45 günde arıza tespiti yapabilen bir servis arızayı kaç günde çözer düşünmek bile istemiyorum. İlgisizlikleri sonucu mecburen aracı ekstra ücret ödeyerek başka bir yetkili servise çektirmek durumunda kaldım. Şikayetimi buraya ve gerekli tüm yerlere iletiyorum ki bu bayiden araç alacak, bakım ya da servis hizmeti alacak kişiler ne gibi bir anlayış ile karşı karşıya olacaklarını önceden bilerek gitsinler.

profile profile profile

Muhammet sonuçtan çok memnun

Sürekli Arıza, Sıfır Hizmet!

Muhammet
10 Aralık 2024 14:17
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Servisinde Geciken Bakım Ve İlgisizlik

04 Nisan 2025 22:05

14 Ekim 2024 16:16
Elektrikli Araç Arızası Ve Servis İlgisizliği
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
28 Mart 2024 18:17
Citroen Bakım Yaptırdığım Aracımın Kronik Hatalarından Dolayı Mağdur Edildim.
citroen-bakim-yaptirdigim-aracimin-kronik-hatalarindan-dolayi-magdur-edildim-13.pdf
citroen-bakim-yaptirdigim-aracimin-kronik-hatalarindan-dolayi-magdur-edildim-12.pdf
citroen-bakim-yaptirdigim-aracimin-kronik-hatalarindan-dolayi-magdur-edildim-11.pdf
citroen-bakim-yaptirdigim-aracimin-kronik-hatalarindan-dolayi-magdur-edildim-10.pdf
citroen-bakim-yaptirdigim-aracimin-kronik-hatalarindan-dolayi-magdur-edildim-9.pdf
citroen-bakim-yaptirdigim-aracimin-kronik-hatalarindan-dolayi-magdur-edildim-8.pdf
citroen-bakim-yaptirdigim-aracimin-kronik-hatalarindan-dolayi-magdur-edildim-5.pdf
citroen-bakim-yaptirdigim-aracimin-kronik-hatalarindan-dolayi-magdur-edildim-4.pdf
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Markasının Arkasında Durmalı Yetkili Servisin Yapamadığı Arıza

17 Ağustos 2024 20:50