02 Mayıs 2023 17:31

Çilek Mobilya'dan Trio Model Genç Odası Takımının Ağustos 2021'de satın aldık. Çalışma grubunun sandalyesinin oturma bölümü köpük süngermiş. Kumaş içinde bulunan köpükler dağıldı ve demirler ortaya çıkmaya başladı. Müşteri hizmetleri aradım. Firmanın Genel Müdür yardımcısına e-mail ile ulaşmaya çalıştım.

Maalesef çok rahat tavırlarla her iki başvurumda kullanıcı hatası diye reddedildi. 12-13 yaşlarında sadece sınavlarına çalışan bir çocuk nasıl bir kullanımla bu koltuğu parçalayabilir anlayamadım. Aynı takımın yatak bazasına ait alt tahtasını taşıyan köşe profilleri de 1,5 yıldır doğru çalışmıyor. Yatağın ortası ortaya doğru sarkıyor. Bunun için hatalı parça koyduklarını kabul ettiler. Ancak değişim ve iadeyi kabul etmediler.

Çilek Mobilya diyerek ve servis desteği ve markasının arkasında duracağını düşünerek onca para vererek aldığımız ürünlerimizi görme zahmeti bile göstermeden sadece bizden istedikleri görsel ile kullanıcı hatalı diyen bir firma olduğunu anlamak bizi şok etti. Satış sonra destekleri çok kötü, oldukça umursamazlar sizi sorunla baş başa bırakıyorlar, problemin kaynağını size yüklüyorlar, ürünlerinin arkasında durmuyorlar.

profile profile
02 Mayıs 2023 17:36 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

Güneş
Güneş
03 Mayıs 2023 10:18

Bize ulaşmayı değil sorunumuzu çözmenizi bekliyoruz ama siz sadece arayıp yapacak bir şey olmadığını, oluşan hasarın kullanımdan kaynaklı olduğunu iletip, görüşmeyi bitiriyorsunuz. Ürünü sattıktan sonra müşteriyle işiniz bitiyor. Satış sonrası destek sıfır. Alacak olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Libadiye Çilek Masanın Çekmecesi Sorunu Ve Üç Hafta Geri Dönüş Yok

17 Şubat 19:27
Libadiye Çilek Masanın Çekmecesi Sorunu Ve Üç Hafta Geri Dönüş Yok
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2025 20:56

12 Haziran 2025 21:32