Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Çilek Mobilya Ranzası Beşik Gibi Sallanıyor

09 Ağustos 2024 14:20

Çilek Mobilya'dan aldığımız ranza, iki kez servisin gelmesine rağmen beşik gibi sallanmaktadır. Biz Çilek Mobilya'dan ranza aldığımızı düşünüyorduk fakat bize beşik gibi sallanan ranza satmışlar. Yetkililerle görüşmemize rağmen bu sallantının tasarımsal bir hata olmadığını ve yapabilecek olumlu bir çözüm sunamadıklarını belirttiler. Ürünlerinin mükemmel bir şekilde tasarlandığını iddia etmektedirler. Ranzaları beşik gibi sallanmaktadır. Kendilerine dava açacağımı bildiririm.

09 Ağustos 2024 14:30 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

Bana göre çok kalitesiz ürünleri var tasarım ve serviste kalite yok

Müşteri hizmetleri aramadı temasa da geçmedi. İlk aradıklarında bunun normal olduğunu tasarım hatası olmadığını söylediler. Ranza hala beşik gibi ve sorunu çözemediler. Mahkemede dava açacağız. Bilirkişi kanalıyla tespit yaptırdık. Tasarım hatası dediler. Sonuna kadar uğraşacağım. Beşik ihtiyacı olan Çilek Mobilya ranzası alsın

Ferda
Ferda

Çok iyi oldu bunu görmem bende benim çocuklara bakmıştım bu ranzadan iyi ki düşünmek için vakit ayırmışım. Ne kadar büyük firma olsa da işte bazen malının arkasında durmuyorlar. Bu paylaşımı yaptığızdan dolayı teşekkürler

18 Nisan 2024 23:57
Çilek Mobilya Teknik Servis Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 16:22
Yener sonuçtan çok memnun

11 Ekim 2023 18:17
"Sonunda geldikleri için mutluyum. Teşekkürler..."