Adem sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 15:59

24.02.2024 ve 08.03.2024 tarihinde vermiş olduğum siparişlerim tam 1 gün sonra mağazada stok olmadığı gerekçesi ile iptal edildi. Carrefour genel müdürlüğüne ulaştığımda mağaza ile birkaç kez görüşülüp tarafıma mağaza cevabı iletildi. Mağaza şahsi başvuran müşterilere ürünleri sattığı için online siparişe stok kalmadığını ifade etmiş. Koskoca firma bir tane mağaza müdürünün stok ayarlayamamasına ve 1 gün önceden siparişini aldığı müşterinin ürününü temin edememesini normal karşılayıp müşterinin mağduriyeti için herhangi bir adım atamamaktadır. Mademki stok yok, neden sipariş alıyorsunuz, sipariş alıyorsanız ürünü müşteriye teslim etmekle yükümlüsünüz. İşin daha da garibi ürünler online mağazada hala satışta görünüyor. Bu ürünler tarafıma ulaştırılmazsa Tüketici Hakem Heyeti dahil her türlü başvuruyu yapacağımı ifade etmek isterim.
Kanıtlar fotoğraftadır.

09 Mart 2024 16:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Adem
Adem
10 Mart 2024 10:51
Carrefour SA'nın Müşteri Mağduriyeti

Carrefour SA'dan birçok kez arandım, cevap hep aynı: ürün stoklarda yokmuş, farklı bir ürün için aramışlarmış, ben farklı bir ürün istesem zaten onu sipariş veririm. Madem ürün yok neden sipariş aldınız, ürünün olmadığı 24 saat sonra mı aklınıza geldi. Beni 1 defa arayıp ulaşamadık deyip iptal etme hakkını nereden buluyorsunuz. İşin daha da komiği elimizde yok dedikleri ürün hala satışta görünüyor aradan 48 saat geçmesine karşın. Ürünün satışta olduğuna dair ekran resmini ekliyorum. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı belirtmek isterim.

13 Nisan 2025 14:01
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 10:28
Carrefour SA Online Sipariş Hayal Kırıklığı

14 Ocak 2024 16:09
Nihat sonuçtan çok memnun

17 Mart 2024 15:48
"Tanks"
Selva sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 10:45
CarrefourSA Kategorileri