Arif sonuçtan çok memnun

Carrefour SA Para İadesi Yapılmadı

14 Ekim 2023 23:50

4 Ekim tarihinde gün içinde Petshop ürünleri başta olmak üzere 221 küsur luk sipariş verdim. Sipariş onayı geldi. Aradan biraz daha zaman geçti. Siparişiniz özenle hazırlanıyor. Tarzında yine bilgi SMS geldi ve biraz daha bir yarım saat galiba geçtikten sonra mağaza yetkilisi tarafından 444'lü hattan aranarak karbonlu kedi kumunun kalmadığı söylendi e katalogda var görselde var nasıl oluyor dediğimde Arkadaşlar görseli kaldırmayı unutmuş denildi, peki muadil başka markada var mi o da yok normal kum verelim denildi ve ben kabul etmedim siparişimi iptal edin dedim ardından ödeme iadesi nasıl olacak dediğimde 1 haftaya kadar kartınıza iade olacaktır denildi. 4 gün sonra aradığımda daha 7 gün olmamış yanıtını aldım, kaldı ki bende kaynaklı bir sipariş iptali olmamıştır. Carrefour SA nin olmayan malı satmak istemesinden kaynaklanmıştır. Carrefour SA bu davranışını kınıyorum. Kimseye de online Carrefour SA alışverişi... Mağduriyetim giderilsin 4 ekimde k alınan param iade edilsin

16 Ekim 2023 16:08

Bugün sabah 10.47 de aranarak para iademin karta yapıldığı söylendi ısrarla hesap hareketlerimde böyle bir ödeme gözükmediğini söylediğim halde ısrarla bankamla görüşmem gerektiği 10 Ekim tarihinde ödeme gerçekleştiği bildirildi an itibariyle tel de hesaplarımı kontrol etmeme rağmen böyle söylendi gün içinde bankamı arayarak durumu bildirdim haliyle böyle bir ödeme gerçekleşmediği ortaya çıktı. İşin garibi bugün 15.11 de yapılan Carrefour SA görüşmesinde önce Kuveyt banka (bu bankayla hiçbir ilgim yok) 175 TL (ki 221. 4) yatmış gözüktüğü söylendi akabinde ödeme gerçekleşmediği ortaya çıkarak finans merkezine yönlendirildim. Günlerdir süren mağduriyetim bir an önce çözümlenmesini ve para iademin yapılmasını istiyorum.

14 Ekim 2023 23:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Önder sonuçtan memnun

04 Ekim 2024 18:35
"Ücret iademden sonraki süreçte bile beni arayıp şube ile ilgili görüşme yapıldığı bilgisi verildi şikayetimi sonuna kadar takip ettikleri için teşekkür ederim"
Gurur sonuçtan çok memnun

08 Haziran 2025 11:59
"E**** Hanım'a ilgisi ve çözümü için teşekkür ederim."
Teslim Edilmeyen Siparişler Ve Yanıltıcı Teslimat Raporları
Teslim Edilmeyen Siparişler Ve Yanıltıcı Teslimat Raporları