Carrefour SA İzmir Evka 3 Metro Şubesi

11 Ağustos 2024 18:12

Carrefour SA İzmir Evka 3 Metro şubesinde kasada çalışan M**** K*** isimli çalışan, 54 liralık meyve ürününü 224 lira olarak ödeme ekranına yansıttı. Bu ücret çok diye uyarınca, bir daha tartayım dedi. Yan kasaya geçin dedi. Bu kasanın tartısı yanlış dedi. Bu kasanın çalışmaması gerektiğini söylememe rağmen el kol hareketi yaparak 'Hadi kardeşim, işlemi iptal ettik işte' diyerek umursamaz bir tavırla başka müşterilere hizmet etmeye devam etti. İşlemi iptal eden benim. Eğer fiyatlara bakmadan alışverişi tamamlamış olsam, 224 lira kesilecekti. Gayet sakin bir şekilde karşı kasaya geçmeme rağmen M**** K*** adındaki çalışan, uyarıdan sonra 'Uzatma kardeşim' gibi kelimeler kullanarak el kol hareketlerine devam etti. Mağaza sorumlusu hanımefendi gelip 'M**** Bey, siz ara verin isterseniz' demesine rağmen, 'Hayır kalkmıyorum' diyebildi. Peki o kasadan o gün kaç kişi meyve sebze tartıp bakmadan çıktı? Bu paralar nereye gidiyor? Kasadaki o kişinin eğitim düzeyine, insan ilişkisine, müşteri karşılamasına kimse bakmıyor mu? Nereden alışveriş yapalım? 54 liralık ürün 224 lira olur mu Allah aşkına? Yapmayın.

11 Ağustos 2024 18:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

12 Ağustos 2024 16:31

Hediye sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2024 19:38
Canan sonuçtan çok memnun

24 Eylül 2023 15:38
"Yaşadığım üzücü durumda yanımda olan şikayet var ekibine, etkili ve yetkili Carrefour SA yöneticilerine, kendimi müşteri gibi değil de aileden hissettirdikleri için çok teşekkür ederim 🙏"

31 Ocak 2024 21:38
Carrefour SA Fiyat Karmaşası Ve Eksik Para Üstü!
Carrefour SA Fiyat Karmaşası Ve Eksik Para Üstü!
Ummugulsum sonuçtan çok memnun

Ummugulsum
24 Nisan 2024 13:01
"Şikayet vara teşekkür ediyorum ben😊"

Carrefour SA Çalışanının Kötü Üslubu

21 Ocak 2024 15:04