17 Ekim 2023 10:371.054

16.10.2023 Saat 15:42’de Beylikdüzü Carrefour mağazasından karides satın aldım. Üzerinde temizlenmiş yazıyor olmasına rağmen teyit amaçlı çalışan personellere de bu temizlenmiş mi, tekrar temizlemeye gerek var mı diye sorulduğunda hayır yok bu temizlenmiş dendi.

Fotoğraf ve videoları ekliyorum, karidesin içerisi hep bağırsak doluydu pisti temizlenmemişti. Pişirdikten sonra farkına vardık ne yazık ki. Bu işin çözümü yok sağlığımıza en ufak bir zarar gelirse başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere gerekli her mecraya hiç üşenmeden şikayet edeceğim. Ve tabii ki bunun yanı sıra ücret iademi istiyorum. Emeğimde boşuna gitti malzemede paramda.

17 Ekim 2023 10:42 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Sinem
17 Ekim 2023 11:00

18 Şubat 14:27

Marketin suçu zaten var da siz de de sorun var sanırım, karides pişirilmeden önce bağırsaklar daha net görünür

19 Mart 2024 09:58902

"Cevabım üzerine gerçekten arandım. Ulaşabildiklerini gördüler. Zeynep hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Şikayetlerimi not aldı. Bölge müdürlüğüne ileteceğini ve bölgedeki mağazalarda ürünü kontrol edeceklerini söyledi. Ardından şikayetçi olduğum mağazadaki yetkili kişi tarafından arandım. Özür dileyerek telafi etmek istediklerini söyledi. Teşekkür ederim ama ben hediye almak için şikayette bulunmadım. Bu yaşadığım 3. Paketli ürün sorunu oldu."

Carrefour SA Online Alışverişte Beklenenin Altında Hizmet

25 Nisan 2024 13:05516

"Şikayet var ekibinden Zeynep hanıma ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum"

Carrefour SA Aynı Ürün İki Farklı Seçenek İki Kat Fiyat

Carrefour SA AynıÜrün İki Farklı Seçenek İki Kat Fiyat

Turgay
Carrefour SA Fiyatlar İle Oynuyor!

Carrefour SAFiyatlar İle Oynuyor!

Hüseyin
Carrefour SA'dan Etiket Oyunları!

Carrefour SA'danEtiket Oyunları!

Ömer