Halil sonuçtan memnun

Buderus Marka Kombi Su Akış Sensörü Arızası

28 Kasım 2023 02:01
Halil'in Teşekkür Mesajı
“Geri dönüş ve alakanız için teşekkür ederim”

2021 yılında Buderus Logamax Plus GB022i model kombimi överek taktırdım. İlk sene bir sorun yaşamadım ancak ikinci yıl, garantisi henüz bitmeden, petekler ısıtmasına rağmen musluktan sıcak su gelmemeye başladı. Servisi çağırdığımda 'Gelir bakarız ancak ücret alırız.' gibi komik ifadeler kullandılar. Ben garantili ürün için 'Gelin, bakın, eğer bizimle ilgili bir sorun varsa üstleniriz.' dedim ve servis elemanı geldi. Su akış sensörünün arızalandığını söyledi ve 1250 TL karşılığında parçayı değiştirdi. Ancak ertesi gün aynı arızayı tekrar yaşadım ve servisi yine çağırdım. Bu kez yeni bir sensör getirip değiştirdi. İki ay boyunca sorunsuz kullandım ancak dün gece yine aynı problemi yaşadım. Servisi aradığımda 'Hafta sonu gelebilirim.' gibi komik bir cevap aldım. Depremzede olduğumu ve bebeğimi su kaynatıp yıkamak zorunda kaldığımı düşündüğümde, bu durumun ne kadar doğru olduğunu sorguluyorum. Eğer sorun çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Lütfen acil yardım edin.

28 Kasım 2023 08:02 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

28 Kasım 2023 10:58

Alakanız için çok teşekkür ederim. Umarım en yakın zamanda neticeye ulaşabilirim çünkü deprem nedeniyle Güneş enerji panelim hasarlı devre dışı, şu an elektrikli ısıtıcı ile su ısıtıp bebeği yıkamak zorunda kaldık. Bir an önce lütfen çözüme ulaştırırsanız sevinirim

28 Kasım 2023 11:06

Yardımcı olması açısından bir video daha vardı esas problemi net bir şekilde göreceksiniz. Yüklüyorum

28 Aralık 2023 12:31

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

14 Ocak 2024 02:50

Merhaba yetkili servis geldi ve arızalı olan üç yollu vanayı garanti kapsamında değiştirdi, şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık Buderus yetkililerine yardımcı oldukları için alakaları için teşekkür ederim.

11 Mart 2024 23:10

Geri dönüş ve alakanız için teşekkür ederim

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
27 Eylül 2024 04:22
buderus-kombinin-1-yilda-yasattigi-felaket-1.pdf
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Eşanjör Sorunu Ve Garanti Kapsamı Mağduriyeti

20 Ocak 2025 23:31
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Marka Kombi Kabusa Döndü

Hasan
20 Ocak 2024 13:08
Buderus Marka Kombi Kabusa Döndü

Buderus Kombi Sorunları: Çözüm Bekleyen Isıtma Ve Sıcak Su Problemi

Kemal
07 Şubat 2025 15:48
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
17 Ocak 2025 01:16