Kemal sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 17:13

Boyner uygulamasından aldığım
fabrika comfort erkek sneaker ayakkabıyı ilk giydiğimde önündeki yapışkan yırtıldı ve içindeki dili yapışkanlı olmadığı için ayakkabıyı giyip çıkarırken sürekli dışarıya çıkıyor. Bende iade etmek istedim. Sonuçta onca para veriyoruz. İademi kabul etmediler. Müşteri hizmetleri zaten ayrı bir ilgisiz. Kargo ilk geldiğinde de kutusu yırtıktı bende Boyner kalitesine güvendiğim için kutuyu attım ama ertesi günü ayakkabıyı giyince böyle sorunla karşılaştım. İade etmek istiyorum, asla parasını hak eden bir ayakkabı değil. Boyner gibi kaliteli bir satıcıya hiç yakıştıramadım bunu. Böyle bir sorunlu ayakkabıyı nasıl tekrar bize geri gönderebilirsiniz. Çok şaşırdım. Müşteri hizmetleri iade edilir. Merak etmeyin. Demişti ama sözler havada kaldı. Eğer iade alınmazsa Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim bilginize. 1200 TL'yi biz kolay kazanmıyoruz.

01 Haziran 2024 20:14

Boyner uygulamasından fabrika comfort markalı erkek spor ayakkabı almıştık ilk kez giyildiğinde burun kısmında açılma oldu, zaten yapışkanı çok kötüydü. Hemen iade için müşteri hizmetlerini aradım bana söyledikleri ayakkabının garantisi olduğu, zaten çok kısa süre giyilip bu hale geldiği için iade alınabileceği ama asla öyle olmadı ayakkabıyı hiçbir şey yapmadan geri gönderdiler. Bir de ilk geldiğinde ayakkabı kutusu kargo kaynaklı yırtılmıştı bende çöpe attım onu nereden bilebilirdim ilk giydiğimde yırtılacak. Boyner kalitesine güvendik ama tamamen hayal kırıklığı. Ayakkabı kutusu olmadığı içinde ayakkabı zedelenmiş sanki 1 sene boyunca giyilmiş gibi ayakkabı bez olduğu için kırışmış epey. Bu da benim sorunum değil kargocuların sorunu maalesef. 1 ayda 4-5 ayakkabı aldım oradan böyle müşteriye yapılacak iş değildi. Sonra yine müşteri hizmetlerini aradım bu sefer Boyner mağazasına iade için bırakmamı söylediler bende götürdüm inceleme başlatıldı 20 gün orada kaldı ayakkabı. Ayrıca müşteri hizmetleri başka konuşuyor oradaki bayan farklı konuştu ayakkabının garantisi yok dedi ama yine inceleme başlatalım dedi ilgi alaka sıfır. Bana olumlu ya da olumsuz hiçbir haber vermeden Aras Kargo'ya verilmiş bir de adresime gelmiyor bizim gidip Aras Kargo'dan teslim almamız gerekiyormuş. Ayakkabıyla başımız belaya girdi bu kadar mağduriyet olamaz gerçekten. Bu sefer Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım. Buraya da yazıyorum ki herkes görsün Boyner'in nasıl hizmet verdiğini

1717261662977.img-1918.jpg
1717261655850.img-1920.jpg
1717261647816.img-1958.jpg
03 Mayıs 2024 17:16 (Şikayetten 3 dakika sonra)
03 Mayıs 2024 17:36

Firmanız ayakkabının içine not kağıdı bırakmış. Üreticiden kaynaklı bir sorun yoktur diye. Yapışkanının açıldığı gayet ortada,2 saat giymeyle ayakkabıyı ben nasıl yirtabilirim. Kalitesiz ürün yapıp bir de bunu tüketiciye yıkıyorsunuz. Ayıp gerçekten. Ürünün acil iadesini istiyorum gereğinin yapılmasını rica ediyorum

05 Mayıs 2024 13:29

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Selahattin
14 Nisan 2025 17:00