Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 20:11

Boyner'den Calvin Klein marka 4 bin tl lik çanta aldım. Çanta toz torbasız geldi, müşteri hizmetlerine ulaştım göndereceklerini söylediler. Kargo geldi ama hediye paketi göndermişler. Sonra yine arayıp şikayet kaydı oluşturdum, yine kargo ile gönderdiler ve yine yanlış bir şekilde toz torbası değil hediye paketi gönderdiler! Yine arayıp şikayet kaydı oluşturdum ama ellerinde markanın yazılı olduğu toz torbası olmadığını Boyner yazılı toz torbası olduğunu beyan ettiler. Ben çantayı pazardan almadım, herhangi bir yerden de almadım. 3 haftadır peşlerinde koşmaktan sıkıldım. Bundan önce çok marka çanta satın almıştım Boyner'den bir daha güvenip almam

29 Mayıs 2024 08:42 (Şikayetten 12 saat sonra)
29 Mayıs 2024 14:37

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

29 Mayıs 2024 21:06

Firma arayıp şikayet vara geri bildirdiğim için teşekkür etti ve tekrar Boyner baskılı kötü bir toz torbası gönderdiler ne işime yarayacaksa. Sorun çözülmedi.

Rabia
23 Haziran 2023 13:12
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Çantaların Orijinal Toz Torbaları Gönderilmedi, Taleplerim Reddedildi

Havva
03 Eylül 2025 18:55
aldigim-cantalarin-orijinal-toz-torbalari-gonderilmedi-taleplerim-reddedildi-1.jpg
Sevilay sonuçtan çok memnun

Sevilay