Enes sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Valentino Çanta Garanti Yetersizliği

05 Şubat 2024 20:16

Eylül 2023'te Boyner'den aldığım Valentino marka laptop çantasının içine sadece laptop ve birkaç evrak koymama rağmen, ağır bir şey taşımadığım halde iki ay sonra omuz askısının kopçası koptu. Boyner'e garanti için verdiğimde firmadan red cevabı geldiği için ürünü geri teslim aldılar. 'Valentino kalitelidir' diyerek piyasadaki muadillerinden 2000-3000 TL fark vererek aldığımız bir ürünün, garanti kapsamında olmasa bile, müşteri memnuniyeti için küçük bir tamiratın yapılması Valentino gibi bir marka için bu kadar zor olmamalı.

06 Şubat 2024 09:05 (Şikayetten 12 saat sonra)
06 Şubat 2024 12:56

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Enes
Enes
13 Mart 2024 17:15

Müşteri temsilcisi arayıp ürünü 2. Kez göndermemi söyledi. Götürdüm, ikinci kez gittiğini, değişim ve iade istemediğimi tadilat istediğimi söyledim. 15 gün arayan soran olmadı. 15 gün sonra ben aradım. Ürünün aynı şekilde geldiğini, bir işlem yapılmadığını ve mağazada beklediğini söylediler. Hem hiçbir şey yapmayıp, hem de arayıp haber vermiyorlar. Boyner'den alışveriş yapıp rezil olduk. Teşekkürler.

30 Aralık 2024 00:50

Valentino Çanta Kulpunda Kısa Sürede Kopma Ve Garanti Kapsamında Destek Eksikliği

Çağla
24 Ağustos 2025 15:07
valentino-canta-kulpunda-kisa-surede-kopma-ve-garanti-kapsaminda-destek-eksikligi-2.jpg
valentino-canta-kulpunda-kisa-surede-kopma-ve-garanti-kapsaminda-destek-eksikligi-1.jpg
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
07 Şubat 2024 23:29