Emre sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Alanya Discovery Valizde Tam Memnuniyetsizlik

01 Mayıs 2024 16:53

Boyner Alanya'dan bir adet Discovery marka, 4 tekerli bir valiz satın aldım. Satış görevlisi bu markanın Boyner'in kendi ürünü olduğunu, iki yıl garantili olduğunu ve bir problem olması halinde rahatlıkla çözülebileceğini söyleyerek beni ikna etti.

Valizi satın alıp çıktığım ilk seyahatte valizin dik durmadığını fark ettim. Ön taraftaki cepler ağırlık yaptığı için durmadığını düşündüm. Eve geldiğimde ise valizin tekerlerinden birinin kırılmış olduğunu gördüm.
Valizin geri alınması talebiyle, valizi Boyner'e geri götürdüm. Valizi inceleme için firmaya yollayacağız diyerek benden aldılar.

Birkaç gün sonra da firma talebinizi reddetti diyerek dönüş yaptılar. Gerekçe olarak valizin havayolu firmasının hatası ile kırıldığı ve rapor tutturmamız gerektiğini söylediler.

Benim muhatabım Boyner'dir ama kalitesiz ürünü bana kendi malı diye sattıktan sonra garanti kapsamındaki talebimi bir bahane ile reddetti. Satış sonrası hizmetteki isteksizliği hayal kırıklığı yarattı. Sözlerine inanıp doğru, dürüst bir marka yerine Boyner'in valizini aldığım için pişman oldum.

Ürünün ücretinin tam olarak iadesini talep ediyorum.

01 Mayıs 2024 17:04 (Şikayetten 11 dakika sonra)
02 Mayıs 2024 10:01

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Emre
Emre
02 Mayıs 2024 10:16

Bugün Boyner'den arayıp ürünü yeniden değerlendirmek için üretici firmaya bir kez daha gönderme hakkım olduğunu bildirdiler. Bu bilgiye ulaşmak için konuyu Şikayetvar'a taşımam gerekti. Süreç nasıl sonuçlanacak bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum.

Osman
07 Mayıs 2024 14:08

Aylin
27 Şubat 2024 20:15
Gül sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 12:04
Boyner'den Aldığım Valizin Garanti Kapsamında Reddedilmesi
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
23 Aralık 2024 00:59
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
30 Eylül 2023 20:18