Bosch XXL Buzdolabı Pişmanlıktır!

04 Nisan 2024 16:07

04 Nisan 2024 04:18

4 nisanda 2023 ve öncesinde de Bosch XXL buzdolabı ile ilgili sıkıntı yaşadım servis ilk geldiğinde dolap lastiklerini değiştirdi sonra dolabı götürdü 2 hafta getirmedi ve dolap teminatı yapmadı beni mağdur etti sonra tekrar sorun oldu değişim talep ettim sorun aynı değil dendi yapıldı dolap iç rafı servis kırdı onu özür amaçlı yolladılar parça yanlıştı servis getireceğiz dedi gitti bir daha gelinmedi oda kaldı hala kırık takılmadı yani ve şu an dolap içinde çırpıcı var gibi ses çıkartıyor Yani son 3 yıldır her nisan Mayıs ayında problem çıkartıyor servisi aramadım bile gelen anlamıyor ki mağdur edip gidiyor bu da gittiği yere kadar gitsin artık ben her yıl bu dolapla ilgili sıkıntı yaşamak zorunda mıyım ya kesinlikle almayın asla önermiyorum paranıza yazık bir dolap ne kadar oldu Ya şu an nasıl alacam ben ve çok pişmanım gerçekten köklü bir marka ama malının arkasında ancak bu kadar duruyor

04 Nisan 2024 03:58

Bosch XXL buzdolabı

04 Nisan 2024 16:11 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Eyüp
Eyüp

5 yıl önce 2 adet Profilo XXL buzdolabı aldım, bir ay sürmedi soğutmamaya başladı,20 kez servis geldi düzelmedi, ikisinde ölü fiyata sattım,2 adet boş XXL buzdolabı aldım, garanti bitti onlarda aynı hatayı yaptı, servisle, merkezle mücadeleye devam, sonuç yok, asla değişim yok, netice boş marka ürün asla almam

Kamer
03 Ağustos 2025 14:00