Umut sonuçtan memnun

10 Eylül 2023 13:19
Umut'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Bosch marka bulaşık makinemin kurulumunu yaptılar. Biraz zaman sonra mutfak tezgahının altından mobilya su emmiş ve en son patlamış ve sular zemine doğru akmış o sıra fark ettik çünkü kurulumu yapan servis, gider musluğunu tam sıkmadığından dolayı sular hep oradan akmış bunların çok net fotoğrafları var. Tam 3 kez servis gelip bizi nasıl sorumlu tutarlar diye ayrı ayrı fotoğraflar çektiler ve sonrasında kabul ettiler hatalarının kendilerinin olduğunu. Çünkü yepyeni mutfak dolaplarım vardı yeni evlendim diye yaptırmıştım. Ölçü aldılar üzerinden 4 hafta geçti kimse gelmedi. Bosch u arıyorum aciliyetinizi bildireceğiz diyorlar fakat hala bir aksiyon göremedik. Çalışan insanlarız evde duramıyoruz sürekli. Mobilyalarım her geçen gün su emdiği için daha da çok patlıyor ve kurtlanacak diye korkuyoruz. Mağduriyetimizin acil en kısa sürede çözülmesini bekliyoruz

10 Eylül 2023 17:49 (Şikayetten 4 saat sonra)

15 Eylül 2023 19:44

Teşekkürler

Semih sonuçtan çok memnun

Semih
21 Ağustos 2024 16:46
"İlginiz için teşekkür ederim"

Gökhan
16 Mart 2025 06:04
Cigdem sonuçtan memnun

Cigdem
22 Ocak 2024 13:45
"Makinem tamir edildi. Teşekkürler..."

Şengül
08 Nisan 2024 15:29