Bosch Elektrikli El Aletleri Paslanmaz Çelik Diye Sattıkları Blender Paslandı

Bahar
14 Haziran 2024 16:27

Bosch markasının cam sürahili, paslanmaz çelik blenderını aldım. Ürünü almamın üzerinden bir yıl geçmedi ve ürünün bıçaklarının birleşim yerinden pas çıktığını gördüm. Bosch firmasının 444 6333 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak paslanmaz çelik diye sattıkları blenderın paslandığını söyledim. Onlar da servisi yönlendireceklerini bildirdi. Bir gün sonra servis geldi ve ilk olarak paslanan kısmını silip 'Yok abla, bu pas değil' dedi ve servis ücreti istedi. Israr edip müşteri hizmetlerini arayınca servis bu sefer kolonyayla silip leke çıkmayınca 'Evet, bu pas ama pas garanti kapsamında değil' dedi. Ben bu ürünü paslanmaz çelik diye aldım, nasıl olur da paslanır? Üstelik madem paslanma garanti kapsamında değilse bunu baştan niye söylemiyorsunuz? Ben müşteri hizmetlerini aradığımda bunun pas olduğunu söyledim, kimse bana pas garanti kapsamında değil demedi. Sırf servis parası almak için mi böyle yapılıyor? Üstelik Bosch gibi büyük bir firmaya güvenip paslanmaz diye aldığımız ürün paslanıyor, bu nasıl olabilir dediğimde beni genel müdürlüğe aktardılar. Genel müdürlük bunun kullanım hatası olduğunu söyledi. Ben ürünü sadece muz ve süt ile smoothie yapmak için kullanıyorum. Bulaşık makinesine atılır denildiği halde ürüne bir şey olmasın diye bulaşık makinesine bile atmadım, elde yıkadım. Bu ürünü sadece smoothie yaparak ve dikkatli yıkayarak nasıl paslandırabilirim? Bu ürünü göle atsam böyle olmaz dediğimde B**** Hanım, bu ürünün paslanmaz çelik olduğu için kullanıcı hatası dışında paslanmayacağını söyledi. Bunun üzerine 'Testlerini yapmadan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz bunun kullanıcı hatası olduğundan?' dedim. Bana bu ürünler yapılırken Ar-Ge çalışması yapılıyor dedi. Ben de başıma gelen bir saat olayını söyledim. Su geçirmez bir saat aldım, su geçirince iade ettim ve alıp inceleyip yenisini verdiler. Siz incelemeden nasıl bu kadar eminsiniz kullanıcı hatası olduğundan dediğimde 'Saat başka, blender başka' gibi basit bir savunma yaptı. Üstelik ben bu üründen hediye etmek için bir tane daha almıştım ve o ürünün de paslandığını, benim yanlış kullandığımı söylüyorsunuz. Hediye ettiğim kişi de mi yanlış kullandı? Sizin paslanmaz çelik diye sattığınız ürünün paslanması normal mi dediğimde yine basit kelime oyunları yapıldı. Bosch firması benim için bitmiştir. Asla güvenip başka bir ürün almam. Paslanmaz diye sattıkları ürün paslandı ve onların yaptığı tek şey kontrol bile yapmadan müşteriyi suçlamak oldu.

20 Haziran 2024 10:17 (Şikayetten 5 gün sonra)

Bahar
01 Temmuz 2024 15:18

Paslanmaz diye sattığınız ürün paslandı firma yetkiliniz kullanıcı hatası deyip ürünü 750 TL’ ye yaptırabileceğimi kabul etmemem durumunda yaklaşık 500 TL’ ye varan servis ücretini ödemem gerektiğini söyledi, ben firmanızı aradığımda ürün bozuk gelin yapın deyip geçiştirmedim, ürünün paslandığını açık açık söyledim madem paslanma garanti kapsamında değil neden servis gönderip para istiyorsunuz. Şikayetimi yazdıktan sonra e standart cevabınızı yazıp müşteri temsilcisinin arayacağını söylüyorsunuz. Müşteri temsilcileriniz sürekli aradı bıçak geldi deyip randevu istedi, ancak ben paslanan kısmı paralı mı değiştireceksiniz parasız mı diye sorduğumda hiçbir bilgi vermiyorlar, iki üründe mi yapılacak diyorum yine cevap yok, bu nasıl bir ciddiyetsizlik, müşteri bu kadar mı önemsiz firmanız için bir daha asla Bosch dan bir ürün almam ben böyle hizmet alacaksam daha uygun fiyatlı herhangi bir firmadan da aynı kalitede hizmet alırdım hatta çok daha iyi hizmet alırdım. Paslanmaz çelik olduğuna inanıp almış olduğum her iki blenderin da paslanan parçalarının ücretsiz olarak gerçekten paslanmaz çelikle değiştirilmesini ya da güncel tutardan blender ücretlerinin tarafıma iade edilmesini istiyorum.

Bosch Blender Seti Ve Bitmeyen Servis Sorunları

Nihat
07 Kasım 2024 14:12
Mesrure sonuçtan çok memnun

Mesrure
11 Mart 22:21
Bosch Sürekli Arızalanan Blender Seti Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
15 Mart 2024 20:05
Çınar sonuçtan çok memnun

Çınar
14 Eylül 2024 15:12
"İlgilenen tüm personele teşekkür ederim markaya yakışanı yapıp aksesuarlarımı değiştirdiler bsh ailesi İle devam..."
Bosch Paslanmaz Çelik Olarak Satılan Paslanan Aksesuarlar
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch MS6CM6157 Blender Kalitesizliği Ve Yetkili Servis Şikayeti

Onur
03 Haziran 2024 13:48