Ali sonuçtan memnun değil

10 Haziran 2024 00:56

Kullanmakta olduğumuz cam kapaklı Bosch buzdolabımızın buzluk bölümü kapağının cam kısmı küçük bir tabağın kenarına çarpması sonucu kırıldı. Bosch müşteri hizmetlerini aradığımda, kapağın camının değiştirilemediğini, buzluk kapağının komple değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Değişim için fiyat bilgisi istediğimde, indirimle birlikte 8.500 TL bir bedel tuttuğu bilgisi verildi. Benzer model yeni buzdolapları 30-35 bin tl fiyat bandındayken, kırılan cam kapağın tamirinin bu kadar uçuk bir rakam olması Bosch markasına güvenimi sarstı. Buzdolabımın makul bir fiyata tamir edilmesini talep ediyorum.

10 Haziran 2024 11:13 (Şikayetten 10 saat sonra)

Yagmur
Yagmur

Siemens kullanıcısının benimde kavanoz çarpmasında buzluk camı kırıldı değişim için çok afaki fiyat verildi daha makul fiyat talep ediyorum.

Esra sonuçtan çok memnun

Esra
18 Temmuz 2024 10:54
"Sorunuma en kısa sürede çözüm bulunduğu için teşekkür ederim."

Fatih
04 Eylül 2024 13:54