Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi E04 Hatası Ve Şalter Problemi

Bosch Bulaşık Makinesi E04 Hatası Ve Şalter Problemi
Burçak
25 Aralık 2024 08:01

Bosch silence Plus model bulaşık makinem sürekli E04 hatası veriyor ve evdeki şalteri attırıyor. Tüm beyaz eşyalarım Bosch marka olup, hiçbirinde böyle uzun süreli ve sıkıntılı bir süreç yaşamadım. Ancak bu makine nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşadım. Şalter atması evdeki diğer eşyaların bozulmasına neden olacak diye endişeleniyorum. Evden çıkarken, şalter atacak korkusuyla makineyi çalıştıramıyoruz. Araştırmalarıma göre ve benzer şikayetlerden anladığıma göre üretimden kaynaklı bir sorun var gibi görünüyor. Bosch'tan, ürün ile ilgili bir çözüm rica ediyorum. Bu cihazlar 10. Yılı dolmadan neden bunu yapıyor?

25 Aralık 2024 10:57 (Şikayetten 2 saat sonra)

Burçak
27 Aralık 2024 10:21

Firma hiçbir şekilde yardımcı olmadı. 8 senelikmiş makinem. 10bin tl gibi bir masraf çıkardılar bu kabul edilemez. Üstelik tüm makineleri 10. Yıla gelmeden bu arızayı veriyorsa. Hızla başka bir marka makine alacağız ve Bosch sayfasını kapatacağız. Kimseye tavsiye etmiyourum diğer markaları en azından 10 sene kullanırsınız.

Mevlüt sonuçtan memnun değil

Mevlüt