Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aracımda Bitmeyen Trim Ve Rüzgar Sesleri

05 Aralık 2024 13:45

2024 model aracımı aldığım günden beri gelen trim seslerinden dolayı iki kere Özgörkey yetkili servise götürdüm. İlkinde sorunun nereden geldiğini bulamadılar, ikincisinde sorunun sunrooftan geldiğini anlayarak taraflarına ilettim ancak yapılan çözüm, 2024 model sıfır aracın sunroofunu yağlayıp göndermek oldu. Böyle bir çözüm istemediğimi söyledim ancak başka bir şey yapılamayacağı iletildi. Bir diğer konuda, araç alındığı günden beri sürücü kapısında ayarsızlık vardı, bu durumu çözmeleri için ilettim. Evet, çözüldü ama bu sefer de sürüş esnasında ıslık sesi şeklinde rüzgar sesi gelmeye başladı.

05 Aralık 2024 14:06 (Şikayetten 20 dakika sonra)

13 Ocak 2025 12:36
14 Ocak 2025 01:38

Borusan sağ olsun öyle ya da böyle sorunu çözmesi için özgörkeyi zorlayıp sorunu çözdürdü. Araç alacaksanız kesinlikle muhatap olan Türkiye distribütörü kimse direk oradan almak. Alt bayiler kesinlikle BES para etmez.

21 Ocak 2025 13:35

Okan
Okan

Merhaba Çağlar Bey, bende de 2024 420i Grand Coupe aracım var. Bende de bagaj kısmından trim sesi geliyor aracı aldığımdan beri daha servise götürmedim ancak sizde de böyle bir sorun oldu mu acaba. Bagaj kısmından gacırtı ve tıkırtılar geliyor sizde böyle bir durum yaşadınız mı acaba?

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

BMW 320i'de Süregelen Trim Sesleri Ve Yetersiz Satış Sonrası Hizmet

Muhammed
15 Mayıs 2025 12:19
BMW 320i'de Süregelen Trim Sesleri Ve Yetersiz Satış Sonrası Hizmet
Selim sonuçtan hiç memnun değil

BMW İx1 Sıfır Araçta Kronik Arızalar Ve İade Talebi

Selim