Tayfun sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2024 09:51
Tayfun'un Teşekkür Mesajı
“Borusan Otomotiv ve Otomol iş birliği çerçevesinde sorunun çözümü için bugün servisle randevulaştık ve kapı kollarında ki sorun servis tarafından giderilecek. Bu tarz şikayetlerin bu platformlara gerek kalmadan müşteri şikayetlerinin yetkili servislerde çözüldüğü günleri görmek dileğiyle BMW markasına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.”

2014 model yetkili servis bakımlı bir 5.20i Luxury Line araca sahibim. Araç E segment ve premium diye tabir ettiğimiz ama sadece tabirde kalan, fakat sorunları ile bazen aşırı uğraştıran bir araç. 10 yaşında bir araç kullanıyorum, evet, ama en basit ve çözülemeyen bu aracın kapı kollarındaki erime ve yapışkanlık BMW gibi bir markaya ne hissettiriyor, merak ediyorum. Arabaya hangi arkadaşım binse resmen benimle kafa buluyorlar, kapı kolları bal dökülmüş gibi, özellikle yaz mevsiminde vıcık vıcık yapış yapış. Borusan Otomotiv'in böyle bir soruna acil çözüm bulmasını rica ediyorum. Mercedes, Audi gibi markalarda 20 yıl geçse de kapı kollarında böyle bir sorun olmuyor. BMW markasının sattığı aracın arkasında durmasını rica ediyorum. Kapı kollarımın ücretsiz değiştirilmesini talep ediyorum çünkü bu parça yürüyen aksam ya da motor aksamı gibi çalışıp deforme olan bir parça değil, sıcakta peynir gibi eriyen bir parça ne yazık ki... Saygılarımla.

08 Ağustos 2024 09:58 (Şikayetten 6 dakika sonra)

08 Ağustos 2024 11:41

Evet bir hanımefendi ile konuşma gerçekleştirdik umarım sorun da aynı hızda çözülür, kaldı ki bazen konuşmak çözemeyebiliyor, şikayeti servise ilettiğimde kronik deyip geçiştirmeleri gibi.

08 Ağustos 2024 14:02
BMW 5.20i Luxury Line Kapı Kollarında Yaşanan Sorun

Merhabalar kapıların tüm görsellerini ekliyorum 4 kapıda da sorun mevcuttur, bilgilerinize.

08 Ağustos 2024 14:02

Ön kapıyı ekliyorum

13 Ağustos 2024 14:24

Değerli Tayfun Z., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

13 Ağustos 2024 14:30

Borusan Otomotiv ve Otomol iş birliği çerçevesinde sorunun çözümü için bugün servisle randevulaştık ve kapı kollarında ki sorun servis tarafından giderilecek. Bu tarz şikayetlerin bu platformlara gerek kalmadan müşteri şikayetlerinin yetkili servislerde çözüldüğü günleri görmek dileğiyle BMW markasına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Sevgiler Tayfun

13 Ağustos 2024 14:31

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2025 01:20

18 Temmuz 2024 12:27
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
13 Şubat 2025 12:15
"BMW Talebim üzerine şikayete konu olan parçaları ücretsiz olarak değiştirdi. Borusan İstinye'de organizasyon ve yardımlarından dolayı Servis danışmanı Süleyman Berk Gençtürk e ve BMW ye çok teşekkür ediyorum."