Seyhmus sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 20:47

2022 model BMW 3.20i aracımla talihsiz bir kaza gerçekleştirdik. Aracım, mekanik anlamda sol ön ve alt kısmından büyük bir hasar almasına rağmen, airbag açılmadı. Savrulmanın etkisi ile araç içerisinde ön cama ve dikiz aynasına çarptık; direksiyon simidi dahi yamuldu. Böyle büyük bir sarsıntı için, bu segmentteki bir araçta airbag açmaması akıl almaz bir durum. Garantisi hâlâ devam eden bu araç, güven konusunda bizi yarı yolda bıraktı. Markadan şikayetçiyiz.

profile profile
28 Aralık 2023 20:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Aralık 2023 18:48

Ayıplı mal 6502 sayılı tüketicinin korunması kanununa göre; Hava yastığının çarpışma anında aracın hızı belirli bir limit üstündeyse açılırlar. Bu limit Avrupa Birliği standardı olan 20-25 km/s olarak belirlenmiştir. Bu şartların sağlanmasına rağmen hava yastığı açılmadığı takdirde araç “ ayıplı mal “ olarak nitelendirilir… bununda göz önünde bulunmasını rica ediyorum. Sıfır Borusan’dan aldığım aracın en kısa sürede sıfır yeni bir araçla değiştirilmesini en doğal hakım olarak arz ediyorum.

07 Haziran 2025 15:44

Çok geçmiş olsun yok öncelikle Konuyla ilgili maalesef hiç kimse yardımcı olmadı sadece araçları satarken hizmet çok iyi ama aldıktan sonra maalesef hiç kimse ürününün arkasından durmuyor ben tekrar yeni araç aldım BMW onunda mekanik problemleri çıktı araç 1 hafta Borusan İstinye şubesinde kaldı araç bana teslim edildi tekrardan direksiyonun yamuk takıldığını fark etim arayıp problemimi söylediğimde bana dönüş bile yapılmadı sırf bu yüzden artık BMW kullanmamaya karar verdim kısacası BMW markasından uzak durun Çünkü buradaki bayiler işlerini laiğiyle yapmammaktadir firmanın kalitesini düşürmektedirler

İlyas
İlyas

Çok geçmiş olsun aynı durumu yaşadım 3 kez müşteri hizmetleri ile görüştüm dönüş yok ve aylardır artık en güvenli BMW derken güvenip bir araç alamadım araç kasko tarafından pert airbag açmadı hukuki süreç için hazırlanıyorum

Benimle
Benimle

Çok geçmiş olsun airbag açmama durumu ile ilgili dönüş yapıldımı? Bununla ilgi g seriyle alakalı airbag açmama konusunda şikayet varda ciddi şikayet olduğunu gördük. Bize de geçen hafta yüklü tır çarptı ve beton bariyer ve dorse arasında 150m sürüklendik araç 2025 model 320i iki buçuk aylık fakat üzerimde cam kırıldı bileğimi cam kesti ona rağmen bizim airbag de açılmadı.

Sedat
Sedat

Geçmiş olsun süreç ne durumda peki mahkeme yoluna gittiniz mi

Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
06 Kasım 2024 14:00