Gaye sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 14:52

Blue diamondan aldığım yüzüğün taşı 2 gün içerisinde düştü.

Blue Diamond adlı pırlanta firmasından 4 gün önce 2 adet pırlanta yüzük aldım. Yüzüğü yalnızca 2 kez taktım ve 2. Kez taktığımda bir baktım ki pırlanta taşı düşmüş. Satıcı garanti vermesine rağmen hiçbir şekilde taşı düşmez diye. Arıyorum incelemeye gitmesi gerekiyormuş eğer benim hatamdan dolayı düşmüşse ücret karşılığı yapılıyormuş. 4 gün önce aldığım yüzü hala faturası bile kesilmemişken taşı düşüyor ve müşterinin suçlu olduğunu söylüyorlar. Yüzükleri iade etmek istediğimi söyledim aldığım fiyattan %40 kesinti yapıyorlarmış. Hayatımın pişmanlığı oldu. Blue Diamond tan alışveriş yapmak. Ama tabii ki asla hakkımı bırakmayacağım. Bu kadar para verdim 2 tane pırlanta yüzük aldım malların arkasında durmuyorlar. Mağazadaki satıcıların konuşmalarında asla doğru değil. Kesinlikle taş düşme bizde olmaz deyip 2 gün sonra taş düşünce olabilir. oluyor. Böyle durumlar diye cevap alıyorsunuz.

23 Aralık 2024 10:55 (Şikayetten 3 gün sonra)
Gaye
Gaye
25 Aralık 2024 15:47
Blue Diamond Yüzükte Taş Düşme Sorunu

Kullanım kaynaklı hata olarak şu an benden ekstra 100 dolar istiyorlar. İnanılmaz bir firma yüzüğü toplamda 5 saat taktım suya bile sokmadım ama kullanım kaynaklı hataymış. Adamlar pırlanta mıhlamayı bilmiyorlar. Mıhlama yapmadıkları için taş düşüyor ama müşteriden tekrar ücret talep ediyorlar. Hayatımda bu kadar kalitesiz bir firma görmedim. Keşke kendi kuyumcumdan alsaydım, kurumsal firma diye güvendik aldık hata yaptık. 2 gün takılan yüzük taşı nasıl düşebilir. Kaç tane pırlanta yüzüğüm var ilk kez başıma geliyor.

30 Aralık 2024 14:53

Blue Diamond Yüzüğün Taşı Sürekli Düşüyor, Garanti Çözüm Sunmuyor

28 Aralık 2024 14:07
Blue Diamond Yüzüğün Taşı Sürekli Düşüyor, Garanti Çözüm Sunmuyor

19 Mart 2024 23:02
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Yüzükte Tekrarlayan Taş Düşmesi Ve Garanti Kapsamı Dışında Ücret Talebi

07 Ekim 2025 21:38

04 Ocak 2025 19:12