Bozuk Ürün Ve İade Sürecindeki Zorluklar

Birol
25 Kasım 2024 16:49

25.11.2024 tarihinde yapmış olduğum alışverişte Tazem marka tavuk göğsü aldım. Eve geldiğimde poşeti açtığımda kötü bir koku aldım ve ürünü tekrar Ankara Yenimahalle'de bulunan Gala şubesine götürdüm. Yetkili personel, almamak için çok çaba sarf etti ve maalesef uzun uğraşlar sonunda iade aldı. Yalnız personel, 'Hanım, siz bu ürünleri iade ettiğinizde bu ürün tutarını benim maaşımdan düşülecek' diye yakındı ve 'Bunu parasını ben ödeyeceğim' dedi. Lütfen ne müşteriyi ne de personelinizi mağdur etmeyin.

25 Kasım 2024 20:16

25.11.2024 tarihinde tazem marka tavuk göğsü son kullanım tarihi gelmemesine rağmen etin bir bölümünün kokmuş olduğunu fark ettim. Ankara Yenimahalle gala şubesine hemen geri götürdüm fakat ürünü almamak için personel 15 dakika kadar uğraştı ve iade edilen ürünlerin personel maaşından kesildiğini ve bu durumda kendisinin maaşından kesileceğini söyledi. Sayın yetkili bir müşteri olarak iade hakkım var kokmuş bir ürününde koşulsuz iade ederim lütfen yetkili personel k*** hanımın maaşından kesmeyin.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Tavuk Satışı Ve İlgisiz Mağaza Personeli: BİM'de Tekrarlanan Güven Sorunu

Cihan
23 Ekim 15:36
Bozuk Tavuk Satışı Ve İlgisiz Mağaza Personeli: BİM'de Tekrarlanan Güven Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Tavuklarda Hijyen Sorunu Tekrarlandı

10 Ekim 22:32
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
24 Kasım 2024 16:13