BİM Ekmeğin İçinden Çıkan Madde

BİM Ekmeğin İçinden Çıkan Madde
Yusuf
18 Kasım 2023 22:36

Erzurum BİM Market'ten aldığım ekmeğin içinden kabul edilemez bir şey çıktı. 'Bir şey' diyorum çünkü mide bulantısından dolayı inceleyemedim bile; bir cisim, bir madde, çok rahatsız edici bir durum. Artık güvenerek bile ekmek alamıyoruz. Tüm sorumluluk sizde. Marketi ziyaret etsem, 'Bu fırınla alakalı' diyecekler ama çalıştığınız fırınları denetlemek sizin sorumluluğunuzdur. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. İnsan sağlığı bu kadar kolay ihmal edilmemeli. Biz insanız ve o ekmeği yiyoruz. Bu nasıl bir zihniyet, nasıl bir sorumsuzluk? Çocuğum fark etmeden yiyebilirdi. Yazarken bile midem bulanıyor. Siz insanlığa yakışır bir davranış sergilemiyorsunuz.

21 Kasım 2023 00:23

BİM marketten aldığım ekmeğin içinden mukus gibi bir şey çıktı. Tam bir rezalet 3 gündür ekmek yiyemiyorum. İnsan sağlığı bu kadar kolay hiçe sayılmamalı. Her şeyden önce o bir Nimet. Çocuğum bilmeden yiyebilirdi bunun hesabını kim verecekti bize. BİM'e sabah ekmeği götürdüm Mağaza müdürü veya şefi olduğunu söyleyen S*** bey isimli şahıs hiç ilgilenmeden sadece fotoğrafını çekip fırına ileteceğini söyledi fırın fabrika isimi sorduğumda da sefa ekmek fabrikası dedi şikayetimin sonuna kadar arkasındayım gerekli mercilere gerekli şikayet ve bildirimlerde bulunacağım sonuçta bu ekmek keyfi alınan bir şey değil temel ihtiyaç Erzurum'daki tüm fırınların denetlenilmesi gerekiyor gerekirse medyaya haber sayfalarına da taşıyacağım bu durumu BİM'den de şikayetçiyim çalıştığı firmayı fabrikayı denetlemek onların işi.

Ek

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Adnan
29 Ocak 2025 15:51
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 13:43
BİM Ekmek İçinden Poşet Çıktı
Firat sonuçtan hiç memnun değil

Firat
30 Aralık 2023 20:50
BİM Peynirden Çıkan Parça
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
10 Ağustos 2024 02:27