Bircan sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 19:56

Yaklaşık 1 yıl önce Etimesgut Bend Mobilya dan Bellona Mirante marka koltuk takımı aldık. Özellikle tiftik olur mu diye sormamıza rağmen bize asla öyle bir sorun olmayacağını söylediler. 2 ay dolmadan siyah siyah tiftikler oluştu krem rengi koltuklarda. Servis çağırdık bana tüy toplama aleti almamı tavsiye ettiler. Sağ olsunlar nasıl aklıma gelmemiş. Sadece ürünü satana kadar ilgileniyorlar. Hem bu kadar para verip hem de sonuç alamamak çok kötü. Kaliteli ürünleri var diye tercih ettik ama yanılmışız.

16 Aralık 2024 20:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

17 Aralık 2024 15:46

24 Ocak 2025 15:38

Servis tekrar geldi. Yoğun aramalar sonucu servis sonucunu aldım. Üretim kaynaklı değilmiş. Üzerimize giydiklerimizden kaynaklanabilirmis. Sanırım çıplak oturmamız gerekiyor. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Piyasanın iki kati fiyat ödeyerek alınmaması gerekiyor. Parasını asla hak etmiyor. Eski kalitesi yok. Bu kalitede çok daha uygun fiyatlı takım alınabilir. Gerekli yerlere başvuru yapacağım.

Pınar
Pınar

Şu an servis geldi ve bana da aynisini dediler. Kullanım kaynakliymis. Oturduğumuz giysiler yüzünden böyle oluyormuş. Farbrikq kabul etmezmis. Kullanılmasın öyle süs dursun diye yapılmış sanırım. Tiftiklenme olur mu diye sormama rağmen asla olmaz diye sattılar. Kalitesiz.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
05 Kasım 2024 17:30

Birgül
29 Ekim 2025 02:20
bellona-koltuk-takiminda-tiftiklenme-ve-kalici-kir-sorunu-yasadim-3.jpg
Nebihe sonuçtan hiç memnun değil

Nebihe
04 Haziran 2024 22:30