13 Aralık 2023 23:44

İstanbul öğrenci kartıma 04.12.2023 saat 20.41 tarihinde abonman yüklemesi yaptım ancak abonmanım aktif olmadı. 05.12.2023 tarihinde 153'ü arayarak çözüm merkezine bir başvuruda bulundum fakat bana geri dönüş olarak 04.12.2023 saat 11.39'da bilmediğim bir öğrenci kartına abonman yüklediğimi söylediler. Ancak böyle bir öğrenci kartı benim İstanbul kart uygulamamda mevcut değil ve ben o saatte banka kartımla böyle bir işlem yapmadım. Tekrar 153'ü aradım ve tekrar bir başvuru oluşturdum ancak yine aynı sonucu aldım. Tekrar başvuruda bulundum ve bu seferki başvurumda da vatandaş temsilcileri yanlış tarih belirterek çözüm merkezine bildirdiler ve yine aynı sonucu aldım. Sürekli başvuruda bulunmama rağmen yanlış tarih belirterek başvurumun oluşturulduğu bir kısır döngüye girdim. En son görüşmemde de aynı sonucu alınca ne yapmam gerektiğini sordum ve bana savcılığa başvurmam gerektiği belirtildi. Bu kadar basit bir işlemin nasıl bu kadar uzadığını anlamıyorum. Sadece tutarımın geri yatırılmasını istiyorum ancak anlaşılan bunu savcılığa giderek halletmem gerekecek. Bu nasıl bir çözüm? Acil geri dönüş bekliyorum. Lütfen yardımcı olun.

14 Aralık 2023 16:07 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Derya A. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Derya
Derya
16 Aralık 2023 00:59

Sürekli olarak zaten 153ü aradım yine arasam aynı sonucu alacağım iletişim bilgilerimde size saten buradan ulaşmıştır bir zahmet siz bana ulaşın o şekilde halledelim benim aramamla bir sonuç alamadığımı bir önce ki 5 seferde gördüm zaten

03 Ocak 2024 19:22
Belbim (İstanbulkart) İstanbul Kart Abonman Yükleyememe