Cemalettin sonuçtan hiç memnun değil

Cemalettin
13 Ağustos 2024 22:08

Eşim ve ben, 04.08.2024 Pazar günü 18:00 - 19:00 saatleri arasında Ankara/Yenimahalle A City Aksümer Beko mağazasına giderek, mağaza müdürü S**** Ç****'in eşliğinde mağazada bulunan buzdolabı modellerine baktık ve özellikleri hakkında bilgi aldık. Beğendiğimiz 683615EI kodlu, ön kısmında dijital ekranı olan bir buzdolabını satın aldık. Ancak, satın aldığımız buzdolabı modeliyle ilgili belge talep etmemize rağmen tarafımıza herhangi bir belge verilmedi. 06.08.2024 tarihinde saat 20:10'da buzdolabı evimize servis tarafından getirildi. Ancak, buzdolabını açtıklarında, bu ürünün 683614IEI kodlu farklı bir model olduğunu fark ettik. Durumu servis görevlisine ilettiğimizde, faturaya bu buzdolabının işlendiğini ve kendisinin bir şey yapamayacağını söyleyerek evden ayrıldı. Servis görevlisinin ayrılmasının ardından, hemen Ankara Aksümer A City Beko mağazasını aradık ve telefonda S***** Bey ile görüştük. Kendisi durumu mağaza müdürü S**** Bey ile görüşmemiz gerektiğini belirtti. S**** Bey'i 3-4 kez aramamıza rağmen geri dönüş alamadık. Bunun üzerine WhatsApp aracılığıyla durumu anlatan bir mesaj gönderdik, ancak yine geri dönüş almadık. Ertesi sabah mağaza açıldığında direkt mağazaya gittik ve S**** Bey'e 683615EI kodlu buzdolabını satın aldığımızı, ancak eve gelen buzdolabının 683614IEI kodlu farklı bir model olduğunu söyledik. Biz, mağazada görüp beğendiğimiz buzdolabını talep ettiğimizi belirttik. S**** Bey ise, beğendiğimiz modelin üretimden kalktığını, eve gelen modelin daha yeni olduğunu ve ellerinde başka ürün olmadığını söyledi. Bunun üzerine, bize nasıl bu ürünü göstererek pazarlama yaptıklarını sorduk, çünkü biz mağazada gördüğümüz ürünü ve özelliklerini beğenerek satın aldık. Ayrıca, bize ürünün stokta olmadığını da belirtmediler. Sonuç olarak, bilgimiz ve onayımız olmadan faturaya farklı bir buzdolabı (683614IEI) yazılarak evimize bu ürün gönderildi. Mağazada yaşadığımız bu durum açıkça kandırıldığımız anlamına gelmektedir ve bu durumu ancak buzdolabı evimize ulaştığında fark ettik. Mağazaya gittiğimizde ise sorunun hemen düzeltileceğini beklerken, S**** Bey bize istediğimiz yere şikayet edebileceğimizi ve herhangi bir sonuç alamayacağımızı söyledi. Bizim mağazada gördüğümüz ve fotoğrafını çektiğimiz ürün resmi ektedir. Şu anda parasını ödediğimiz buzdolabını kullanamamaktayız. Bu yaz gününde bizi buzdolapsız bırakan Beko'nun geçmişine yakışır bir hareketle mağduriyetimizi gidermesini istiyoruz.

14 Ağustos 2024 09:28 (Şikayetten 11 saat sonra)

Filiz
29 Temmuz 2024 13:52
Beko Buzdolabı Buzluk Kapağı Çatlak
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
06 Temmuz 2024 16:08
beko-etikette-belirtilen-ozelliklerin-detayli-olarak-musteriye-sunulmamasi-1.pdf

Onur
11 Temmuz 2024 12:51

20 Mayıs 2024 12:04
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Kompresör Garantisi Kabul Edilmiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Selma