Ali sonuçtan çok memnun

Beko Televizyon Arızası Ve Sorunun Giderilmemesi

Ali
09 Nisan 2024 12:22
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Konu ile ilgili olarak yetkili servisli olan görüşmelerimizde sorunu çözemeyip Arçelik müşteri hizmetlerindeki ilgili departmandaki kişiler sorunumuzla ilgilenerek sonuca ulaştırdıkları için çok teşekkür ederiz”

Merhaba, 18 aydır kullandığım cihazımla ilgili çok ciddi sorunlar yaşıyorum. Son üç-dört aydır cihazı kullanamıyorum. Ekranda piksel kaybı ile başlayan problem, sonrasında çok ciddi bir ses problemine yol açtı. Kendini müşteri hizmetleri olsun, yetkili servis olsun, sorunu bir türlü çözemiyor; sorunu birebir yaşamalarına rağmen sürekli parça değişimi yapıyorlar. Ve şu anda 26 Mart'ta servise giden cihazım hala gelmedi ve yerine muadil bir ürün bırakılmadı. Bayram tatiliyle birlikte neredeyse üç-dört haftadır cihazı kullanamıyorum ve her seferinde 'parça bekleniyor, gelecek' şeklinde geri dönüş alıyorum. Parça değişeceği zaman da bilgi verilmiyor. Ben bu konudan ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım ve bununla ilgili olarak sürekli bilgilerin yönlendirildiği yetkililerden bir telefon beklemekteyim. Lütfen konu ile ilgili geri dönüş yapılmasını rica ediyorum. Ali Ö*, 0541*****67. Müşteri memnuniyeti nasıl sağlarız değil de, müşteriyi nasıl mağdur ederiz onun çabası veriliyor. Beko'ya hiç mi hiç yakışmıyor. Videoyu izlediğinizde göreceksiniz; cihazda alakasız olarak ses yükseltme sorunu mevcut ve bu durumu servis fark ediyor ve ikinci kez hoparlör değişimi yapıyor. Konu ile ilgili acil desteğinizi rica ederim. Artık hiç kimse çözüm üretmiyor, sosyal medya üzerinden sizinle iletişime geçmek istedim.

09 Nisan 2024 13:23 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ali
16 Nisan 2024 17:19

Beko Ayıplı Televizyon Değişimini Talep Ediyorum

Erdem
01 Haziran 2024 17:39
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Eda
22 Haziran 2023 02:29

Hüseyin
28 Mayıs 2024 22:08
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
12 Mart 2024 07:52

Beko Mavi Ekran LED Sorunu!

Arif
15 Aralık 2023 22:40
Beko Mavi Ekran LED Sorunu!
Beko Kategorileri