Beko Ayıplı Televizyon Değişimini Talep Ediyorum

Erdem
01 Haziran 2024 17:39

Almış olduğum Beko marka (B65 B 820 B) televizyon, ilk ayında arızalı olduğu için değiştirildi. Yerine gelen diğer televizyon, Mayıs ayında tekrar arızalandığı için talepte bulundum ve değişimini talep ettim. Fakat değişim yapılmadı, tamir edilip panel değiştirildi ve sorunun giderildiği belirtilerek tarafıma 26 Mayıs'ta teslim edildi. Ancak aynı problem devam etti ve gelen servis tarafından onaylandı. Televizyonun değişimi için talepte bulundum fakat firma tekrar tamir edilmesi gerektiğini belirterek değişimi kabul etmiyor. Beko'ya güvenip aldığımız için yanlış yaptığımız anlaşılıyor; bilinmedik bir marka mı almamız gerekiyordu? Sizin için müşteri memnuniyeti bu kadar önemsiz mi? Ben yeni aldığım bir ürünün daha ilk senesinde bu kadar uğraşmak zorunda mıyım? Bu ayıplı ürünün gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Bunun ivedi bir şekilde değişimi konusunda yardımcı olmanızı talep ediyorum. Eğer bu seride problem varsa ve elinizde bu stoktan yoksa, bir üst modelin bedeli ne ise onunla değiştirilmesini istiyorum. Bu mağduriyetimi sizin gibi büyük bir firmanın müşterisine yapmaması gerekir. Ben sadece bu ürünü almadım; sistemden bakarsanız buzdolabı da aldım, çünkü güvendiğim için. Eğer güvenilmemesi gerekiyorsa, bunu bu şekilde tarafıma olması gereken şekilde değiştirmenizi talep ediyorum.

02 Haziran 2024 12:58 (Şikayetten 19 saat sonra)

Yasin
Yasin

Beko Android TV aldım 6 sefer garantiye gitti geldi birinde de ana kart değişti sürekli sinyal yok diyor çalışırken birden kapanıyor servis geliyor götürüyor değişim istiyorum diyorum geri getiriyorlar soruyorum sıkıntı si nedir diye cevap arıza görülüredi buradan tekrar yazıyorum yasal hakkim bir ürün 3 defa servisi gidiyorsa değişim olmalıdır diyor değişim olmazsa ayıp li maĺı satmaktan mahkemeye şikayette bulunacağım

Aynı problem bende de var sebebi neymiş öğrenebildin mi?

Bahri
Bahri
Şikayeti Çözüldü

Panel arıza dediler bana ekranı değişti ama sorun devam ettiği için değişim yaptılar

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
12 Mart 2024 07:52
Yeliz sonuçtan çok memnun

Yeliz
21 Eylül 2024 16:49
"Benim madurytimi giderdikleri için çok teşekkür ederim"
Beko TV Mağduriyeti Umarım Yardımcı Olurlar
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
16 Ekim 2023 17:24