Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Beko Robot Süpürge Sorunları: Yorgunluk Ve Hayal Kırıklığı

Sevil
26 Ekim 2024 16:05

Beko robot süpürgeyi aldığımda çeşitli sorunları vardı. Servise götürdüğümde arıza olduğu ve yenisi ile değiştirileceği söylendi ve dedikleri gibi yeni süpürge geldi. Süpürgeyi geldiği günün ertesi gün kullanmaya başladım fakat süpürgede anormallikler olduğunu gördüm. Hemen videoya çektim hatta ki gerekirse servise gösterebileyim diye çünkü anlatınca tam anlatamayabilirim. Süpürge tek noktadan gidiyor başka hiçbir yeri süpürmüyor aynı yere gidip gidip geliyor. Gittiği yerleri de süpürmüyor yerdeki kırıntıların üzerinden geçsede süpürülmemiş duruyor. Bir de kırıntıları süpürmediği gibi odanın her yerine saçıyor. Bir ay kadar bu şekil kullandım olacağı yok servise götürdüm ve video kaydını gösterdim şaşırdılar ve tamam bakalım diyerek aldılar 1 gün sonra tamam oldu diyerek süpürge geldi. Aynı tas aynı hamam. Bu sefer eve teknisyen çağırdım geldi ve gördü. Süpürgenin arızalı olduğunu fark etti. aldı. Götürdü alt fırçası meğer dönmüyormuş parça değişimi yapıldı. Ve süpürge geri geldi ama ne yazık ki hala süpürge neredeyse aynı. Ehhh birazcık süpürür gibi oldu ama hala iyi süpürmüyor ben normal süpürgeyi alıp arkasından geri süpürüyorum. Bana yeni gelen süpürge arızalı çıktı ve parça değişimi yapıldı. İyide neden, zaten onu bana siz yolladınız bir de benim daha önce ki süpürgemden farklı bir model olarak geldi. İnanın Çok mağdur oldum. Rahat edeyim diye aldığım süpürge beni daha çok yordu. Süpürgeyi yeniden servise götürmek istemiyorum çünkü değişen pek bir şey olmuyor. Bu konuda Beko'dan çözüm bekliyorum

05 Ocak 14:45

Daha önce de aynı süpürge için şikayette bulunmuştum. Süpürge alındığından itibaren kutu açılımından beri sorunlu önce hiçbir şekilde süpürmüyordu yerdeki bir kırıntıyı dahi almıyordu Ayrıca tek noktada hareket ediyor başka hiçbir yere gitmiyordu. Servise götürdüğümde güncelleme, ayarlama yapıp verdiler. Ama hiçbir şekilde düzelmedi. Eve servis çağırdığımda makinede sorun olduğunu gördü ve benim haklı olduğumu söyledi. Servise götürülüp fırça grubu değiştirildi. Ve süpürge geri geldi. Bir parça süpürmeye başladıysa da tam olarak hala düzgün süpürmüyordu. Ayrıca tek nokta gidip gelmesinde ne yazık ki bir değişim olmadı. Bu şekilde süpürgeyi kullanamadım. Süpürmediği için ben arkasından normal süpürge ile kendim süpürüyorum. Servise tekrar gönderdim bu sefer motor grubu değiştirildi. Ama yine aynı yine aynı. Tam 5.6 sefer aynı sorundan servise gittiyse de sorun çözülemedi. Süpürgeyi bir gün bile doğru düzgün kullanmadım. Açtığımda süpürmediğini tek noktada takılı kalıp dönüp durduğunu gördüğümde kapatıp kendim süpürüyordum. Sinirlenip WhatsApp hattından müşteri hizmetleri ile görüşüp yeter artık para iadesi istiyorum bu makineyi çekemeyeceğim dedim onlarda para iadesi yapamayacaklarını çünkü 1 ayı geçtiğini ((çünkü devamlı oyalandım vay güncellemeydi vay ayarlamaydı derken zaman geçti) ) yeni süpürge ile değiştirme yapalım dediler bende tamam dedim. Servis elemanı gelip süpürgeyi aldı ben değişecek diye beklerken bu sefer tekerlek grubunu değiştirip tekrardan yolladılar. Bende peki tekrardan deneyeyim belki bu sefer düzelmiştir deyip ses çıkarmadım ama hiç değişen bir şey yok bu süpürge fabrika çıkışlı arızalı istediğiniz kadar parçasını değiştirin değişen bir şey yok. Ayrıca benim bozmadığım benim kullanmadığım süpürgenin neden parçası değiştirilip değiştirilip tekrar bana verildi. Kutu açılımından itibaren bu süpürge bu şekil (elimde ilk açılım tarihli video mevcut) neredeyse 1 yıl olacak süpürgeyi 10 kere kullanamadım. Zaten devamlı servisteydi. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

26 Ekim 2024 18:17 (Şikayetten 2 saat sonra)

Yeni Aldığım Beko Robot Süpürgem Sürekli Bozuluyor

Selcan