Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Beko Online Satışta Siparişim Görünmüyor Ama Ücreti Alındı

25 Haziran 2024 16:18

25 Haziran saat 21:10 civarı beko.com.tr den buzdolabı satın aldım. Kredi kartımdan tahsilat yapılmasına rağmen (Arçelik pazarlama a. S) online işlemlerde siparişimi göremediğim gibi tarafıma ne bir e-mail ne de SMS yolu ile konfirmasyon gönderildi. Bunun üzerine ihtiyacımın aciliyetinden dolayı müşteri hizmetlerini 7 kez arayıp her birinde dakikalarca hatta bekleyip sorunumu ilettim. İlgili birimlere aktardık sizi arayacaklar cevabından başka bir yanıt alamadım. Sorunumun acilen çözülmesini ve buzdolabının sevkiyatının hemen yapılmasını talep ediyorum.

25 Haziran 2024 22:42

24 Haziran 21:10 da sarın almıştım ürünü ertesi gin her 2 saatte bir müşteri hizmetlerimi aradım ancak hepsi aynı cümleyi kurmaya devam etti yetkiliye iletiyorum gün içinde muhakkak aramalarını iletiyorum dediler hep 24 saat geçti hala tarafıma dönüş sağlanmadı

26 Haziran 2024 11:53

26 Haziran 2024 sabah yeniden temsilci ile iletişime geçtim yine aynı cevabı verdiler yetkili kişiye ilettik size en hızlı şekilde dönüş yapılacaktır 3 saat geçti hala tarafıma dönüş yapılmadı. Beko haksız yere paramı elinde tutuyor siparişimi oluşturmadan

26 Haziran 2024 12:02
Beko Online Satışta Siparişim Görünmüyor Ama Ücreti Alındı
beko-online-satista-siparisim-gorunmuyor-ama-ucreti-alindi-2.jpg

Satın almış buzdolabı modeli ücret tahsil edildi ancak herhangi bir sipariş numarası tarafıma iletilmedi. Acilen sipariş numaramın iletilmesini istiyorum

26 Haziran 2024 15:57 (Şikayetten 23 saat sonra)
27 Haziran 2024 09:48

27.06.2024 Perşembe günü hala tarafıma dönüş yapılmadı. 4 gündür neyi çözmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Haksız yere 17.749₺ elinizde tutuyorsunuz. Paramın geri iadesini istiyorum. Bugün para iadem yapılmazsa hukuki yollara başvuracağım.

Ayhan sonuçtan çok memnun

Ayhan
09 Haziran 2024 10:26
"Beko bir dünya markası. Teşekkürler..."
Beko.com.trden Aldığım Ürün Siparişlerimde Görünmüyor.
Beko.com.trden Aldığım Ürün Siparişlerimde Görünmüyor.

Ender

"Teşekkür ederim"
Serkan sonuçtan memnun

Serkan
29 Temmuz 2024 14:17
"Kısa sürede geri dönüş sağladıkları için teşekkür ediyorum."
Beko İnternet Sitesinden İşlem Yapmayın.!
Beko İnternet Sitesinden İşlem Yapmayın.!
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
22 Temmuz 2024 10:57