Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Beko Nakliye Parası İstiyor

Neslihan
25 Mayıs 2024 11:43

Beko firmasından 8. Ayda aldığım bulaşık, çamaşır makinesi, buzdolabı, televizyon aldık çeyize. Şimdi Kırklareli ne istiyoruz ürünleri. Satın aldığımız Kayseri Bingöl ticaret bayisinden. Bize nakliye parası 6500₺ istiyor. Vermek istemediğimi söylediğimde Beko istiyor dedi. Müşteri hizmetleri ise firma ile aranızda biz karışamayız diyor. 9 ay önce alıp parasını verdiğim ve istediğim ürünü için ek olarak para istiyor. Üstelik ürünler direk fabrikadan Kırklareli ne gelecek. Kayseri'den satın aldığım bayi ile alakası yok. 9 aydır paramı işlettiler şimdi bir de nakliye pası istiyor

16 Haziran 2024 00:38

Beko dan aldığım 7 parça beyaz eşya kurulumuna gelen servis ürünlerin kurulumunu yapmamak için zorluk çıkardı. Önce 2defa kuruluma gelmediler 3. Ye geldiklerinde tam 2. 30 saat yapmamak için çabaladılar. Kavgayla yaptırdık. Ocağa garanti açtıramadık Televizyonun kurulumunda ise kablo ucunda TV girişi yok deyip anteni takmadılar garantisini açıp gittiler giderken de 7 parça beyaz eşyanın bütün çöpünü toplamadan gittiler. Yaptıkları iş beş para etmez.

25 Mayıs 2024 16:07 (Şikayetten 4 saat sonra)
Neslihan
16 Haziran 2024 00:53

Nakliye parasına karışmıyoruz satan bayi ile aranızda diyerek saçma bir çözüm buldular

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
19 Temmuz 2023 16:34
Beko Marka Beyaz Eşyalar, Müşteri Hizmetleri Ve Ürün Kalitesi Sıfır
Beko Marka Beyaz Eşyalar, Müşteri Hizmetleri Ve Ürün Kalitesi Sıfır
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
05 Ekim 2023 10:18
Beko Ürün Değişimi Yapılmaması
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 21:41

Kırklareli Merkez Balkanlar Beko Aldığımız Ürünler Kayıp