Raif sonuçtan hiç memnun değil

Raif
12 Temmuz 2024 23:06

Merhaba, Beko marka 30926 modeli ve 31226 modeli 2 adet klima satın aldım. Kuruluma gönderilen arkadaş Beko yetkili servis elemanı değildi. Servisin anlaşmalı olduğu serbest çalışan bir arkadaş, kurulumu gerektiği gibi yapmadı. Orijinal malzemeleri kullanmadı, iç klima tahliyesi için çıkan izole hortumları takmadı. Kurulum bittikten sonra vakum işlemini uygulamadı. Montaj bittikten sonra enerji verip denemesini yapmadı. Ayrıca mevcut klimayı sökmek için de 1.000 TL ücret aldı ve sökerken bakır boruları ek olan yerlerden sökmeden rastgele bir yerden boruları kopartarak hasar vererek söktü. Beko gibi köklü bir firmaya yakışmayan davranışlar sergilendi. Servisle görüşmeye gittiğimde, servis yetkilisi klima montajlarında vakum işlemi yapmadıklarını söyledi. İstediğiniz yere gidip şikayet edebilirsiniz diye cevap verdiler.

15 Temmuz 2024 13:52 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ben de Aralık ayında 3 adet Beko Klima montajı yaptırdım. Montaj yaparken Vakum yapmadılar. Montaj esnasında Vakum yapılması gerektiğini bilmediğim için bir şey söylemedim. Vakumlama yapılmasının şart olduğunu burada yazılan şikayetlerden tesadüfen öğrendim. Yarın ilk işim Beko servisini aramak olacak.

Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu
30 Temmuz 2024 02:14
Beko Klima Yetkili Servis Montaj Sorunu!

Sevgi
03 Ağustos 2023 16:10
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
17 Eylül 2023 22:01